> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Треньорът на Дунав: Червеният картон тотално обърка стратегията ни


Треньорът на Дунав: Червеният картон тотално обърка стратегията ни

0
0
2023

Публикувана на: февруари 17, 2017

Треньорът на Дунав Веселин Великов смята, че ключовият момент в срещата с Берое (0:4) е бил изгонването на Михаил Милчев  в началото на второто полувреме.

„Всичко приключи при червения картон. Едно добро първо полувреме , но направихме много детински грешки. Стратегията ни се обърка тотално. Втори гол, червен картон, майсторско изпълнение на Карачанаков. Третият гол дойде след няма и две минути. Трудно се говори, но нямам какво да кажа. Честитя победата на Берое, не бяха по-добри през по-голямата част от мача, но ни надиграха“, каза Великов.

„Червеният картон си е червен картон. Имаше съща ситуация срещу нас в мача с Верея, но тогава нямаше такъв. Правилата трябва да са еднакви за всички“, продължи треньорът на Дунав.

„Първото полувреме играхме много добре. Берое не мисля, че имаха чисто положение тогава. Стратегията ни не включваше толкова ранен гол. Футболът е игра на грешки и на голове, но още следващия мач трябва да се отърсим от това напрежение. С човек по-малко нямаше как да се противопоставим. Доволен съм от старанието и желанието на новите попълнения“, добави още наставникът на „драконите“.

„Нашата цел и желание е да не изпаднем. Позицията ни е такава, че можем да атакуваме Топ 6. Надяваме се, че Берое, Ботев (Пловдив) и Верея ще губят точки, но си мисля, че оставам оптимист за първата шестица“, заяви още Великов, след което добави, че се надява от март тимът да домакинства в Русе.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

20лв безплатен залог с промокод 1008
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 1200лв + 120 FS
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв + 300 FS
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 500лв
Безплатно участие в игра за 50000лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments