> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Трансферно попадение на Черно море се оплака от събирането на боклуци и бездомните кучета у нас


Трансферно попадение на Черно море се оплака от събирането на боклуци и бездомните кучета у нас

0
0
245

Публикувана на: септември 4, 2016

Словашкият нападател на Черно море Марек Кузма разказа за идването си при варненци и за решението си да подпише на „Тича“. 28-годишният таран има 3 гола в първите си 5 мача за тима.

„Не ми отне много време да преценя, че Черно море е добър вариант, където да продължа моята кариера. Много бързо се разбрахме за условията и така дойдох в клуба. Всички в Черно море са на 100% професионалисти.

Като се започне от ръководството, треньорите, играчите, до последния човек в клуба. Щастлив съм, че приех да играя тук. Определено нямах никакви впечатления за този тим. Заинтересувах се едва когато получих офертата“, откровен е словакът. „Футболът в България е по-техничен, отколкото в Словакия, и определено е по-бърз. Не задържате много топката. Играете наистина на бързи обороти”, допълва Кузма и споделя какво му харесва и какво не в България.

„Първото нещо, което ми направи впечатление тук, е лятото, което наистина е доста горещо. Другото, което забелязах, е че българите сте горд народ. На много места виждам националния флаг. Има го навсякъде. Това наистина ми харесва. Кои неща не ми харесват? Бях много изненадан, че все още не събирате разделно отпадъците. Може и да греша, но това ми направи впечатление, тъй като не е обичайно за мястото, от което идвам. Притесняват ме и многото бездомни кучета, които се разхождат навсякъде. Иначе езикът ви определено е труден, но ще се справя с това малко по-малко”.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

100лв БЕЗ ДЕПОЗИТ с промокод PB-0039
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 1200 евро
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
ДЖАКПОТ ОТ 25000лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments