> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Трагедия сполетя Левски и Локо Пд! Загина бащата на братята Пиргови


Трагедия сполетя Левски и Локо Пд! Загина бащата на братята Пиргови

0
0
230

Публикувана на: август 5, 2016

Ужасна трагедия сполетя футболистите Димитър Пиргов (Левски) и Илко Пиргов (Локомотив Пловдив). Баща им Емил Пиргов загина при нещастен инцидент, станал днес в гоцеделчевското село Буково, съобщи struma.bg. Техникът от „Енергоснабдяване“ – Гоце Делчев е издъхнал на електрически стълб по време на работа.

Емил Пиргов е от гърменското село Осиково, но от години живее със съпругата си на улица „Дунав“ в Гоце Делчев.

Нещастието е застигнало 56-годишният Емил Пиргов по време на работа с колеги от специализираното звено от Енергоснабдяване по време на прикачване на ел. табло на частен дом в Буково.

Тялото на убития от тока мъж е било свалено от електрическия стълб, след като той вече е бил починал, разказаха жители на Буково, станали свидетели на нещастния инцидент.

В селото се говори, че има вероятност колегите на Емил Пиргов да са забравили да изключат напрежението от трафопоста, но това предстои да го доказват следствените органи, които най-вероятно ще поемат за разследване нелепата смърт на Емил Пиргов.

Емил Пиргов е от гърменското село Осиково. Съпругата му, която е вече пенсионерка е била кмет на Осиково – един мандат преди 1989 година, а двамата му синове са известните футболисти Димитър Пиргов, който това лято премина от Славия в Левски, и Илко Пиргов – вратар на Локомотив (Пловдив), обясниха близки до семейството. По ирония на съдбата двамата братя в неделя ще се изправят един срещу друг на футболния терен.

Новината за смъртта на Емил Пиргов буквално покоси хората от родното му село и многото му приятели от целия гоцеделчевски регион. Очаква се да бъде направена аутопсия на нелепо загиналия мъж, както и да започне разследване за причината на смъртта му.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments