> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Тотален шок от Спас Русев: Левски е във фалит, феновете ме изгониха, довиждане!


Тотален шок от Спас Русев: Левски е във фалит, феновете ме изгониха, довиждане!

0
0
229

Публикувана на: февруари 22, 2017

Спас Русев официално обяви оттеглянето си от Левски! Бизнесменът направи това чрез съобщение на официалният сайт на клуба, в което посочва, че действията му са продиктувани от натиска на феновете, които искат да управляват „сините“ Той обявява и, че Левски на практика е във фалит.

Ето цялото изявление на Спас Русев:

„Футболът съществува, защото е красива игра. Радва милиони хора. Вдъхновява малчугани да постигат успехи на терена и извън него. Създава приятелства. Сплотява семейства, които заедно гледат и изживяват мачовете на любимия отбор. Футболът съществува заради своите почтени почитатели. Мъже и жени, момчета и момичета, които са привърженици на даден отбор, подкрепят го, следят изявите му. Почтено.

Днес е последният ми ден в “Левски”.

Днес, 22 февруари, съм принуден да се оттегля от професионален футболен клуб “Левски”, превръщайки се в третия пореден собственик от най-новата история на клуба, който прави това под натиск на т.нар. фенове. Това не са почтените почитателите на отбора, заради които футбола съществува.

Оттеглям се под натиска на онези, заради които няма почтени почитатели.

Очевидно е време ръководителите на въпросните фенски организации, които твърдят, че знаят и могат да управляват клуба, да се заемат с това.

Когато станах собственик на “Левски” заявих, че работата за отбора е кауза за мен.

Влязох в клуба с най-искрените намерения “Левски” да е успешен клуб. След направения одит на Earst & Young се оказа, че “Левски” е практически във фалит.

Мой приоритет стана съществуването на клуба – погасяване на задължения, стабилизиране на финансовото положение, внасяне на необходимото спокойствие в играчите и треньорския щаб.

Започнах да работя в трудна ситуация – футболистите бяха селектирани от други хора, треньорът напусна без причина, така наречените фенове бойкотираха и прогониха почтените почитатели от трибуните, аз и семейството ми бяхме подложени на непрекъснат натиск и унижение.

Във връзка с това, връщам акциите в клуба и ги предоставям на организациите на т.нар. фенове.

Ще предложа и на Даниел Боримиров да направи същото.

Нека онези, които претендират, че милеят за “Левски”, да поемат бъдещето на клуба в свои ръце. Време е да напуснат комфортната зона на своята анонимност и да застанат пред почтените почитатели на “Левски” с имената си.

Защото времето за скритите атаки, подмолните действия и скритите интернет „трол“ злодеяния изтече. Мога с ръка на сърцето да кажа, че атмосферата около клуба е токсична и злонамерена.

Такава е, защото хора без имена, скрито, зад завесата, на която пише измамното “фен клуб”, се опитват да дърпат конците на най-големия български футболен клуб.

За мен “Левски” е почтена кауза.

Не мога да остана в клуб, подложен на атаки от хора, за които “Левски” е само мнима кауза.

Искам още веднъж да подчертая, че аз застанах отпред с името си от първия ден.

Бях искрен в намеренията си, честен в действията си до последния ден. Така ще бъде и занапред.“

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

100лв БЕЗ ДЕПОЗИТ с промокод PB-0039
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 1200 евро
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
ДЖАКПОТ ОТ 25000лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments