> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Топ-глупостта на седмицата става чудовищна! Директор от Разград се гаври грозно с българи, защото не са „за“ Каузата


Топ-глупостта на седмицата става чудовищна! Директор от Разград се гаври грозно с българи, защото не са „за“ Каузата

0
0
242

Публикувана на: ноември 1, 2016

Глупостта да забраниш на хората да влязат на националния стадион и да подкрепят отбора, който те желаят, оглавява класациите тази седмица. От Лудогорец сътвориха прецедента понеже в Лондон не били пускани техни фенове с артикули на „Емирейтс“, такова било изискването на Арсенал. Друг път! В Разград са ги е страх, че пак по трибуните ще е пълно с фенове с фланелки на всеки друг отбор, само не и на техния, както беше срещу ПСЖ. Сега топ-глупостта на седмицата стана чудовищно голяма, защото директорът от „Лудогорец Арена“ Ангел Петричев замеси в нея и феновете на Левски и ЦСКА.

„Пишат се някакви декларации и се спекулира, но представяте ли си, ако Арсенал играеше с Левски или ЦСКА. Щяха ли тези юнаци да се смесят с феновете на Левски и да влязат да подкрепят гостите в сектора на „сините“?, зададе реторичният въпрос Петричев пред Спортал. Директорът явно се чувства и лично засегнат от това, че ще има българи, които ще подкрепят английският колос довечера, а няма да робуват на „националната кауза“. Той предложи на родните привърженици на Арсенал да влязат с рога на стадиона, защото любимците им били сложили такива като не спрели за снимки и автографи при пристигането си. Идеята на феновете на артилеристите е да влязат на стадиона с коледни шапки.

„По-добре да сложат по едни еленски рога. Защото отборът на Арсенал им сложи точно такива. Нали видяхте какво бе отношението на англичаните към българските фенове на летището. Затова ще ги посъветвам да пишат протестно писмо срещу техните любимци. Те само скачат, а Арсенал отпусна само 100-150 билета за българските фенове. Ако не бях съдействал, нямаше и да помиришат Арсен Венгер“, изпъчи се Петричев.

Фенове на Арсенал все пак ще могат да влизат с шалове и фланелки на стадиона през вход 22, който е в близост до сектора за гости.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

20лв безплатен залог при регистрация с промокод 1008
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 1200лв + 120 FS
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв + 300 FS
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 500лв
Безплатно участие в игра за 50000лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments