> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Топузаков не се предава, въпреки разликата: Левски винаги се бори докрай!


Топузаков не се предава, въпреки разликата: Левски винаги се бори докрай!

48 0

Публикувана на: ноември 30, 2016

Старши треньорът на Левски Елин Топузаков беше разочарован след загубата от Лудогорец, но заяви, че Левски до последно ще се бори за шампионската титла и „сините“ винаги са водили битките си до последно, въпреки че разликата до върха вече е 9 точки.

„Може би загубихме концентрация в две ситуации, особено при втората – статично положение за Лудогорец. Това ни попречи да вземем поне точката днес. Ако погледнем към първата част, имаше възможност да вкараме и втори гол. Двуостър мач, съперникът също имаше шанс да реализира. Със сигурност има защо да съжаляваме, че не си тръгнахме поне с точката“, заяви след срещата Топузаков.

„Сигурно ще има отражение върху играчите тази загуба. Тук обаче идва ролята на треньора. Ние трябва да излезем от тази ситуация с победи. Днес стояхме добре тактически, момчетата спазиха указанията на треньорския щаб и дадоха всичко от себе си. Искам от всички атакуващи футболисти да бъдат по-ефективни. Хубаво е, че Адениджи се разписа, но в крайна сметка загубихме“, допълни още Топчо.

„Левски винаги се е борил докрай. Дори и такива моменти като този не бива да ни отчайват, да ни обезверяват. Рецептата от тук нататък е само победи. Точките ще ги броим напролет. Сега ни очаква труден мач срещу Славия. От нас единствено зависи дали ще се поздравим на “Герена” с победата“, допълни ще наставникът на „сините“.