> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Тонев: Уволнихме Стоев единодушно за доброто на Левски! (ВИДЕО)


Тонев: Уволнихме Стоев единодушно за доброто на Левски! (ВИДЕО)

0
0
266

Дата: май 20, 2016

Председателят на Управителния съвет на Левски Иво Тонев обясни причините за уволнението на Стойчо Стоев и заяви, че решението за това е било единодушно. Силният човек на „Герена“ разкри, че договорът на Стоев е прекратен, както и, че клубът ще има изграден бюджет за следващия сезон до 30 юни. Тонев обясни и какво очаква от феновете и всички левскари през следващата година.

„Повече от година Левски се управлява по нов за България модел, от който са част и фенски организации. Решенията в УС не се взимат лесно, водят се много сериозни спорове. Така беше и миналата седмица при обсъждането на решението за бъдещето на Стойчо Стоев. Това, което трябва да се знае е, че Левски не на мажоритарните акционери, НКП или Тръста. Решенията се взимат от всички членове на УС, както беше обявено решението договорът на Стойчо Стоев да бъде прекратен. Взехме това решение единодушно, както и това за назначението на Люпко Петрович.

Промяната е направена с цел отборът да се развие, да има по-голямо самочувствие, стилът на игра, изграден от Стойчо Стоев, да бъде доразвит. Благодаря му, защото е човек, който мина през трудни периоди в Левски и заедно със спортния директор се справиха. Мнението на УС обаче беше, че от тук нататък трябва да търсим по-добро развитие и надграждане на направеното през тази една година. По тази причина се спряхме на Люпко Петрович. Тази промяна е направена с цел по-добро бъдеще за Левски и очаквам да бъде подкрепена от всички. Целите пред него са ясни – титла, купа и максимално добро представяне в Европа. На втори план не трябва да минава развиването на младите ни футболисти – както българи, така и чужденци. Да развиваме своите кадри.

Нашите фенове би трябвало да оценят работата на Люпко Петрович на базата на резултатите, които ще постигне, а не на базата на подхвърлянията и подмятанията на различни хора, които гравитират и се стремят да всяват смут не от вчера, няма да спрат и утре.

Обръщам се към всички левскари. Предстои ни година, в която всички искаме да станем шампиони, да постигнем успехи и да се представим добре в европейските турнири. Това е година, която няма да бъде лесна за никой и можем да успеем, ако бъдем единни всички заедно – клуб, администрация, УС, собственици, фенове. Левски е силен, когато е единен! Можем да постигнем целите си, само когато сме единни и сме едно цяло!“, завърши Тонев.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

100лв БЕЗ ДЕПОЗИТ с промокод PB-0039
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
СПЕЦИАЛНА ОФЕРТА С ПРОМОКОД 01-701
50лв фрийбет или до 200лв депозит бонус
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 1200 евро
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
ДЖАКПОТ ОТ 25000лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments