> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Томов начеса Титан: Животът ще измете мутрите и техните слуги!


Томов начеса Титан: Животът ще измете мутрите и техните слуги!

0
0
274

Дата: февруари 10, 2016

Александър Томов коментира появилите се информации относно сделката по продажба на ЦСКА между представляваната от него „Лира Инвестмънт“ и „Титан“. Професорът по икономика смята, че е под нивото му да коментира представителят на фирмата за сметопочистване Венцислав Живков.

Публикуваме позицията на Александър Томов без редакторска намеса:

Абсолютно безсмислено е да отговарям на лице като В. Живков. Но не само заради интелектуалното и професионално ниво, а заради факта, че е излишно да се коментират безсмислици или цифри и факти, които нямат нищо общо с истината и, които някой е накарал това лице да казва.

Въпреки хаоса в нашите одитни и счетоводни отношения все пак има договори и има някаква правда, която рано или късно ще възтържествува. Съвсем скоро животът ще измете окончателно мутрите и техните слуги, тези, които унищожават предприятия, закриват футболни клубове или прехвърлят фирми с милионни дългове на наркомани и анонимни чужденци.

Цитирам пасаж от статията: „Освен че юридически не могат да бъдат обвинени и за стотинка, спогодбата от октомври им измива ръцете и в морален план. Само те си знаят защо, но за всеки случай продават „Титан спорт“ на един от бившите тартори на сектор „Г“.“

Не „само те си знаят“ защо прехвърлят „Титан спорт“ „за всеки случай“, въпреки че в чл.9.3. от въпросното Споразумение е налице задължение 5 (пет) години да не предприемат действия, които могат да доведат до освобождаване от отговорност за поетите задължения – аз също знам, вие също, прокуратурата също и именно това плаши определени лица!

Проблемът е свързан не само с подобни лица и не само със забогатели неизвестно от къде магистрати, проблемът е в липсата на достатъчно прецизно стопанско законодателство, в обтекаеми закони, в липса на каквито й да е наказателни закони срещу предумишлени фалити, своеволно прехвърляне на активи и фирми и т.н.

Така че, голямата битка предстои. Темата е в доклада на ЕК, а лица като В. Живков винаги ще бъдат просто поставени слуги…

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

20лв безплатен залог при регистрация с промокод 1008
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 1200лв + 120 FS
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв + 300 FS
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 500лв
Безплатно участие в игра за 50000лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments