> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Томислав Русев нападна левскарите: ЦСКА ви уби с опорни точки!


Томислав Русев нападна левскарите: ЦСКА ви уби с опорни точки!

0
0
276

Публикувана на: ноември 7, 2016

Къде изчезна публиката на Левски? Дойде ред и на журналиститеда отговарят, особено тези, които не крият симпатиите си към „сините“. Такъв е именно Томислав Русев, шеф на спортната редакция на „Дарик“ радио.

– Г-н Русев, нормално ли е Левски да е пръв и да няма загуба и да играе пред шепа хора?

– Не е нормално, разбира се. Лошото е, че стана модерно да се ходи само на важни мачове. Затова публика имаше на мача с Марибор, после с Лудогорец и ЦСКА.

– Каква според вас е реалната причина за отлива на публика?

– Оправдания има колкото искаш. Всеки път можеш да извадиш пет и всяко едно от тях ще звучи правдоподобно. Времето, часът на мача бил ранен, бил късен, нямало козирка. Отборът не играе футбол, какъвто ни харесва.

– В петък Левски игра от 17,30 часа. Времето бе доста приятно. И пак нямаше никого. Защо?

– Ако си истински левскар, ако наистина те боли, ако ще и в 22,00 през декември да играе Левски, това няма да те притеснява. Левски затова е Левски.

– В момента обаче има ли право Левски да претендира, че е нещо повече, след като на трибуните има толкова фенове, колкото и Славия?

– Ако продължава да играе пред толкова хора, в близкото бъдеще на Левски ще му останат само името и претенциите. И няма да има собственик или спонсор, който ще иска да налива пари. Спас Русев го каза – как да доведа китайците на стадиона, като няма публика.

– Мнозина обявиха едва ли не, че са разочаровани от него след интервюто, което даде пред вас. Очаквали едва ли не да каже, че ще вземе Лео Меси.

– Оправдания и упреци много. Тодор Батков бе крив за 100 неща, триумвиратът след него – за 200. „Червените“ спуснаха и опорната точка за Делян Пеевски, който бил управлявал клуба. Сега спуснаха такава за Спас Русев, че бил като Лупи. За съжаление левскарите започнаха да четат много такива неща. Хващат се като шарани на всичко. И си остават у дома, вместо да са на стадиона. 

Компютрите ли убиха футбола в България?

– Не само те. Най-виновни са тези, които го управляват. Но ако не си доволен от нещо – мястото ти е на трибуната. Там гласът ти ще се чуе. До клавиатурата е мястото на мишката.
Андрей Андреев

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments