> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Томаш след историческата победа в Пловдив: Зелени сме още, но ще поставим Ботев в трудно положение


Томаш след историческата победа в Пловдив: Зелени сме още, но ще поставим Ботев в трудно положение

0
0
100 0

Публикувана на: април 14, 2017

„Това, което мога да кажа, че момчетата дадоха всичко от себе си. Притеснява ме, че откакто започнахме 2017-а има много болни или контузии. Нямаме един мач с един състав и следващия пак същия. Искам да поздравя играчите. Днес бяха почти перфектни. Съжалявам много за два двубоя през сезона. Убеден съм, че ние може да се развиваме. Съдбата сега не зависи от нас. Локо Пд и Славия са мачовете, за които съжалявам. Те бяха домакински. Губим в последните минути и това показва, че сме зелени като клуб. Показва, че има неща, върху които да работим. Ако бяхме спечелили тези два мача можеше сега да сме в друга ситуация“, заяви наставникът на Верея Александър Томаш след победата над Ботев в мача от 28-ия кръг на Първа лига.

„Ботев е стойностен отбор. Когато има пространства е опасен Браво на всички играчи. Ботев си имаха техните шансове. Ние имахме и късмет. Надявам се този късмет да остане с нас все повече“.

Запитан за състоянието на Яснислав Иванов и Балдe, Томаш каза: „Балдe получи разтежение, дано да няма разкъсване. Янислав е с разтежение отзад. Необяснимо е това, но се случват. Бандаловски е с гнойна ангина. Нямам право човешки да спирам играчи които искат да правят трансфери, но така се работи трудно. Работим и се учим“.

„Преди този мач си начертахме план и се надявам да го следваме. Ако успеем да направим това, което мисля, можем да поставим Ботев в трудна ситуация. Вярвам, че ще успеем“, каза за финал Томаш.

0
0