> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Томаш притеснен от примиренческото поведение на Верея


Томаш притеснен от примиренческото поведение на Верея

0
0
1179

Публикувана на: август 28, 2016

Старши треньорът на Верея Александър Томаш заяви след тежката загуба от Левски с 0:4, че не е притеснен заради самото поражение, за от примиренческия дух, показан от футболистите му.

„Причините за загубата са в нас. Трябва основно да погледнем някои неща. Във футбола си има закономерности. Не ме притесняват четирите гола, а как изглеждахме през първото полувреме. Пределно ни е ясно, че ще има много такива загуби. Това е един мач, от който много можем да се поучим, за да израстваме“, коментира Томаш.

„Начинът, по който изглеждахме, показа, че не сме готови психологически за този мач. Не успяхме да влезем в битка, не успяхме да се противопоставим, но няма да правим драми. Реално трябва да помислим и да си направим необходимите изводи.“

„Може би това, като че ли бяхме притеснени. Психологически отпаднахме след първите два гола. Вижда се, че имаме много, много работа. Ние сме амбицирани хора и една загуба не може да ме промени. Това е една игра за мъже. Ние всеки ден трябва да даваме максимума от себе си. Тепърва търсим себе си и начина ни на игра. Притеснява ме отношението, когато видиш, че съперникът е по-добър. Притеснява ме примиренчеството“, каза още старши треньорът на Верея.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

20лв безплатен залог с промокод 1008
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 1200лв + 120 FS
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв + 300 FS
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 500лв
Безплатно участие в игра за 50000лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments