> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Томаш: Прекалено много напрежение имаше в този мач, на момчетата не им понесе


Томаш: Прекалено много напрежение имаше в този мач, на момчетата не им понесе

0
0
369

Публикувана на: октомври 23, 2016

Старши треньорът на Верея Александър Томаш каза след равенството 1:1 с Нефтохимик, че футболът е отсъствал в двубоя заради огромното напрежение, но подчерта, че в неговия тим няма футболисти, които да носят на такъв натиск.

„Двата отбора играха под огромно напрежение, футболът отсъстваше. Ние сгрешихме първи. Ако не бяхме, можеше да победим. Разбирам ги момчетата. Липсва ни класа, завършващия удар. Такива мачове се взимат от такива хора, които носят на напрежение. Аз съм доволен от отбора си, въпреки това”, каза той.

„Ритъм не успяхме да намерим. Футболът не е на всяка цена. При нас напрежението, както при Нафтата, беше огромно. Равенството е закономерно. Работим, надявам се да дойдат по-добри времена”, добави Томаш.

„Още ми е рано да бъда специалист. Днес за първи път ни върнаха. Значи сме на прав път. при нас е по лъжичка. Искаме с голямата, но не може. Трябва да си научим уроците”.

„Много трудно от тук нататък. Говорил съм със всеки и съм им казал да са готови за най-трудното. Аз вярвам, че няма да сме изпадащ отбор. това е пътят, това е начинът. Футболът се играе със самочувствие. Говорим си със футболистите, защото те могат да играят. Трябва да бъдем реалисти, тези играчи, които са при нас, трудно носят на напрежение”.

„Керкар просто е класа. Може би избързахме с включването му. Играе със самочувствие, подава, спира. Грешки? Всеки допуска грешки”, добави наставникът на старозагорци.

„Видях нови неща от страна на Янев, тепърва се надявам да имаме още битки”.

„Всяка една точка ще е важна за нас. Всяка една победа ще ни вдъхва самочувствие. Ако искат момчетата да се развиват, победите са най-правилното нещо”, допълни Томаш.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments