> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Този питал ли е баба Дора!? Звездата на ЦСКА Симао: Дойдох в най-известния български отбор


Този питал ли е баба Дора!? Звездата на ЦСКА Симао: Дойдох в най-известния български отбор

0
0
204

Публикувана на: юли 6, 2016

Сайтът на ЦСКА представи най-новото попълнение на ЦСКА – Давид Симао. Давид идва от сензацията в португалската лига Арука и още вчера се присъедини към отбора на ЦСКА, който е на лагер във Фюген (Австрия).

Здравей, Давид, пристигна вече за лагера на отбора, запозна се лично с треньорите и съотборниците си, какви са първите ти впечатления?

Здравейте на всички, останах с отлични първи впечатления, всички ме посрещнаха много добре. Познавах преди това Диого Виана и Арсенио Нунеш, те ми помогнаха в избора. Като цяло съм много доволен, че съм тук.

Какво знаеше за българския футбол, беше ли чувал за ЦСКА?

Да, ЦСКА е отбор, който е много познато име в Европа, може би най-известният български отбор. Това ме спечели. Диого и Арсенио също ми казаха много хубави неща за ЦСКА, казаха ми, че е най-големият отбор в България, със страхотни традиции и история, че в ЦСКА се работи изключително професионално и че клубът винаги иска да стане шампион.Разказаха ми и за феновете и останах очарован.

Разкажи ни малко повече за футболната ти кариера?

Започнах да играя в кварталния отбор, след което на 9 години ме взеха в академията на Бенфика, където играх за всички възрасти. След това ме преотстъпиха на Фатима, който беше във втора лига. Играл съм 5 години в първата дивизия на Португалия за няколко различни клуба.

Коя е любимата ти позиция? Къде се чувстваш най-силен?

Обичам да играя като плеймейкър, искам да играя с топката колкото се може по-често и да организирам играта на своя тим. Ще играя, където прецени треньорът.

Как се стигна до трансфера ти в ЦСКА?

От ЦСКА се свързаха с мои представители, поговорили са и са се разбрали изключително бързо. Това беше голяма възможност за мен и реших да се възползвам.

Какви са амбициите ти с ЦСКА?

Искам да играя и да помогна на клуба да постигне всичките си цели.

Какви са личните ти цели?

Да стана шампион, да печеля купи и титли и да постигна нещо запомнящо се с ЦСКА в Европа!

В началото на разговора спомена феновете, кажи нещо за тях?

На първо място искам да им кажа, че за мен е удоволствие да бъда в този клуб. Ще дам всичко от себе си за тази фланелка. Много съм горд, че съм част от тяхното голямо семейство наречено ЦСКА. Мога да им обещая, че на всички тренировки и мачове ще се раздавам максимално!

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments