> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Тодоров призова виновниците да поемат вината за ЦСКА


Тодоров призова виновниците да поемат вината за ЦСКА

0
0
244

Дата: февруари 18, 2016

Изпълнителният директор на ЦСКА Александър Тодоров поиска виновниците за изхвърлянето на „червените“ в аматьорския футбол да поемат вината си, а не да я приписват на новото ръководство. Според него предишните собственици на клуба в лицето на Манджукови и Инджов са били подведени и това е причината ЦСКА в момента да е във „В“ група.

„Сумата първоначално беше 630 хиляди лева, следващия месец прехвърли 800 хиляди. Можехме да си платим за лиценза до края на април, след това до края на май. Апелирах това да се случи, но според мен собствениците бяха подведени, някой им обеща, че могат да минат без да плащат и може да се създаде ново дружество. Излязоха и казаха, че то ще започне в „А“ група на мястото на старото. За мен те бяха подведени.

На мен не ми е приятно 3 години да хвърлям усилия и на мен да ми се приписва вината. Разбирам, че някой иска да си измие ръцете, но аз не съм съгласен. За бъдещето продължава да се работи и да се търсят варианти, бъдете сигурни. Наско Караиванов каза някои неща. Търсят се варианти за продължаване съществуването на ЦСКА. Трудно е това дружество ПФК ЦСКА да се зачеркне с лека ръка, то е разковничето за продължаването и съществуването на клуба от юридическа гледна точка. Не може да зачеркнеш и да изхвърлиш съществуващо дружество толкова лесно. За световноизвестен клуба като ЦСКА, наблюдаван от ФИФА и УЕФА, не е лесно, колкото за някои неизвестни клубове. Под една или друга форма сегашното дружество трябва да участва в „А“ група, търси се най-добрият вариант за това“, коментира Тодоров.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

20лв безплатен залог с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 1200лв + 120 FS
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв + 300 FS
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 500лв
Безплатно участие в игра за 50000лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments