> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Тодоров призова виновниците да поемат вината за ЦСКА


Тодоров призова виновниците да поемат вината за ЦСКА

0
0
268

Дата: февруари 18, 2016

Изпълнителният директор на ЦСКА Александър Тодоров поиска виновниците за изхвърлянето на „червените“ в аматьорския футбол да поемат вината си, а не да я приписват на новото ръководство. Според него предишните собственици на клуба в лицето на Манджукови и Инджов са били подведени и това е причината ЦСКА в момента да е във „В“ група.

„Сумата първоначално беше 630 хиляди лева, следващия месец прехвърли 800 хиляди. Можехме да си платим за лиценза до края на април, след това до края на май. Апелирах това да се случи, но според мен собствениците бяха подведени, някой им обеща, че могат да минат без да плащат и може да се създаде ново дружество. Излязоха и казаха, че то ще започне в „А“ група на мястото на старото. За мен те бяха подведени.

На мен не ми е приятно 3 години да хвърлям усилия и на мен да ми се приписва вината. Разбирам, че някой иска да си измие ръцете, но аз не съм съгласен. За бъдещето продължава да се работи и да се търсят варианти, бъдете сигурни. Наско Караиванов каза някои неща. Търсят се варианти за продължаване съществуването на ЦСКА. Трудно е това дружество ПФК ЦСКА да се зачеркне с лека ръка, то е разковничето за продължаването и съществуването на клуба от юридическа гледна точка. Не може да зачеркнеш и да изхвърлиш съществуващо дружество толкова лесно. За световноизвестен клуба като ЦСКА, наблюдаван от ФИФА и УЕФА, не е лесно, колкото за някои неизвестни клубове. Под една или друга форма сегашното дружество трябва да участва в „А“ група, търси се най-добрият вариант за това“, коментира Тодоров.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

100лв БЕЗ ДЕПОЗИТ с промокод PB-0039
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 1200 евро
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
ДЖАКПОТ ОТ 25000лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments