> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Тодоре, от Бербатов насам като теб не се е раждал! Докажи, че си Неделев. В името на Ботев!


Тодоре, от Бербатов насам като теб не се е раждал! Докажи, че си Неделев. В името на Ботев!

0
0
234

Публикувана на: юли 8, 2016

В българския футбол такъв талант не се е появявал от Димитър Бербатов насам. Затова е нахално Тодор Неделев да го прахосва по подобен начин.

Малко на пейката на Майнц, повечко на тази на втория състав, малко преотстъпен в Ботев…Не, това не е кариерата, която Неделев заслужава! Не и когато Господ му е дал всичко. Та дори днес на европейското са много малко халфовете, които могат да залепят топката като Тодор, да я пратят където си искат, да вкарат както си искат.

Неделев, докога така!? Задаващият се сезон в Ботев е шанса на №8 да се завърне на голямата сцена. Този път в елита ще е напечено. Мастодонта Лудогоорец, силен ЦСКА, прогресиращ Локо Пд, дразнещ Левски, амбициозни Славия и Берое, рестартиран Черно море на Гонзо…Къде ще е в цялата тази ситуация Ботев? Зависи от Неделев!

В това оспорвано първенство той може да си върне ореола на №1. Както беше в едни други години на Ботев. Тогава, както Тодор правеше чудеса срещу който се изправи. Вярно, после кръжока „Стоилов“ заради едни пари сбърка с трансфер в неправилния отбор, но това е поправимо. Стига Неделев да изиграе един сезон на ниво, на топ-ниво. После още един и този път ще отиде наистина на място зад граница, което заслужава.

А и примерът е до него, макар и вражески. Някога Левски набързо продаде Илиан Илиев в Алтай. Настоящият треньор на Локото така и не хвана ръка сред големите в Турция. И се прибра на „Герена“. Направи два фамозни сезона, поведе отбора и хоп…Бенфика!

Ето това може да се случи и на Неделев. Стига да не приеме Ботев като поредната гарнизонна отпуска, която Майнц му е разписал.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments