> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Това ще довърши „освежителите“! ЦСКА вече струва 26 млн. лева


Това ще довърши „освежителите“! ЦСКА вече струва 26 млн. лева

0
0
289

Публикувана на: юли 25, 2016

Времето на разните „освежители“ и „озеленители“ изтича. И най-умното нещо, което могат да направят в момента е да замълчат. Така поне временно ще спрат да се излагат. Защото манипулациите им с всеки изминал ден става все по-абсурдни. Черешката на тортата бе опита им да изкарат, че на Армията не е имало близо 11 хиляди души срещу Удинезе. Или недовиждат или злобата им срещу ЦСКА е толкова силна, че замъглява съзнанието им.  Сега обаче същите тези „освежители“ трябва да понесат още един много тежък удар. Такъв, след който дори най-добрият боксьор в света не може да се изправи.

Към днешна дата ЦСКА струва 26 млн. лева. Кратко, точно и ясно. Според авторитетния сайт за футболни трансфери – Transfermarkt.de, армейците са оценени на 13,36 млн. евро. Или иначе казано – 26,2 млн. лева. Това е цената на футболистите на Христо Янев. Активните на един футболен клуб са именно играчите. А за разлика от последните 20-ина година, в момента на Армията имат само активи, не и пасиви. Подводните камъни вече не дърпат ЦСКА към бездната. И явно това е голямата болка на „освежителите“. Ако погледнем цената на отборите в Първата ни професионална лига ще видим още едно нещо – армейците са вторият най-скъп отбор у нас. А вечният съперник Левски дори в тази класация не може да хване ръка.

Най-скъпият футболист на ЦСКА в момента е португалското крило Диого Виана. Сънародникът на Кристиано Роналдо е оценен на 1,8 млн. евро. Веднага след него се нарежда един от най-големите таланти на България – Кристиян Малинов, който струва само 1,7 млн. от европейската валута. Петицата на най-скъпите играчи на Армията допълват – Давид Симао (1,5 млн. евро), Арсенио Нунеп (1,5 млн. евро) и Рафа Перес (1 млн. евро). А, ако Галчев и компания повторят феноменалния си сезон от миналата кампания, то не е изключено след година ЦСКА да струва повече, много повече от сегашните 26 млн. лева.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

100лв БЕЗ ДЕПОЗИТ с промокод PB-0039
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 1200 евро
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
ДЖАКПОТ ОТ 25000лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments