> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Това ли ви е оздравяването?! Зафето замазва очите на децата на Боровец, те – готови да бягат


Това ли ви е оздравяването?! Зафето замазва очите на децата на Боровец, те – готови да бягат

0
0
185

Публикувана на: юли 9, 2016

Оздравяването на ЦСКА никак не върви в последните седмици, особено, след като едни деца, извадени от школата бяха събрани, за да ги накичи баба Дора със званието „автентични“. Видя се кой е истинският ЦСКА и зад кого застанаха феновете, но това е друга тема.

Тези деца, които Адалберт Зафиров е качил на лагер в Боровец, нямат нито една уредена контрола, докато чакат съдбата си и не е ясно до кога ще бъдат обявявани за ЦСКА. Свидетели разказват, че обстановката в отбора е тягостна, въпреки че Зафето убеждава юнгите и ги навива, че те всъщност са ЦСКА, а не играчите на Христо Янев, които бориха Берое по пътя към Купата на България миналата година.

Триковете на треньора обаче не се получават, защото и той самият не знае до кога ще продължи да води отбора, който може да бъде закрит във всеки един момент. Причината е, че до сега „оздравителите“ са подхвърлили трошици на играчите, колкото да им замажат очите. Според приближени до Зафето в момента, в който бъде обявено, че ЦСКА на Ганчев и Стоичков ще играе на „Българска армия“, много от децата ще се разбягат от отбора, защото няма да има къде да се представят за истинският „червен“ отбор. Който, между другото, вече игра контроли с Легия Варшава и Краснодар, а утре и в четвъртък му предстоят проверки с Динамо Киев и Интер.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 1200лв + 120 FS
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв + 300 FS
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 500лв
Безплатно участие в игра за 50000лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments