> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Това е краят на „А“ група! Титлата вече ще се решава на по Спетема на „Герена“


Това е краят на „А“ група! Титлата вече ще се решава на по Спетема на „Герена“

0
0
194

Публикувана на: март 16, 2016

Краят на „А“ група дойде! Или поне на феърплея в елитната ни дивизия. На всички вече е ясно, че интрига в „А“ група отдавна няма. Нивото на футбола ни е толкова слабо, че чак е плашещо. А когато има наченки на някаква интрига, от БФС умело се намесват и я убиват в зародиш. Типичният пример за това бе бруталното посегателство срещу Литекс в началото на тази година. А да не забравяме и как от „Иван Асен“ изритаха ЦСКА и Локомотив (София) преди почти година. Но това някакси бе преглътнато, до днес. Днес „А“ група приключи. Време е за незабавен рестарт.

Левски и Лудогорец удариха в земята конкурентите си. Поне що се отнася до броя на спонсорите, които греят на екипите ми. След като в началото на годината сини и зелени си поделиха финансовата мощ на мобилния оператор Виваком, днес двата тима повториха упражнението. Наскоро сините се похвалиха, че марката кафе Спетема ще налива пари на „Герена“, а днес от Разград анонсираха, че до няколко дни подписват със същия спонсор. И какво се получава. През следващата година Левски и Лудогорец спокойно ще могат да решат титлата на по Спетема на „Герена“. А другите отбори – кучета ги яли.

Странно обаче защо за общите спонсори на Левски и Лудогорец никой не обелва дума, но стане ли въпрос ЦСКА и Литекс да играят заедно в елита, изведнъж всички скачат, че това не е морално. И то защото един човек може сам да издържа два отбора, без чужда помощ. За сметка това обаче е морално два от водещите ни отбори да си прехвърлят спонсори като носни кърпички…

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

20лв БЕЗ ДЕПОЗИТ с промокод PB-0039
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
СПЕЦИАЛНА ОФЕРТА С ПРОМОКОД 01-701
50лв фрийбет или до 200лв депозит бонус
НАЧАЛЕН БОНУС 100% до 200 лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 1200 евро
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
ДЖАКПОТ ОТ 25000лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments