> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Ти да видиш биткаджия! Пелето си отвоювал поста в Левски и при новия собственик


Ти да видиш биткаджия! Пелето си отвоювал поста в Левски и при новия собственик

0
0
304

Публикувана на: август 22, 2016

Спортно-техническият директор на Левски Станислав Ангелов-Пелето ще остане на работа в клуба дори и да се смени собствеността му. Пелето пое поста на 15 юни тази година. Той наследи Георги Иванов-Гонзо, който хвърли оставка, а малко след това прие предложението да стане старши треньор на Черно море. Преди това Ангелов бе шеф на детско-юношеската школа на сините на стадион „Раковски“. Той положи доста усилия за подобряването на материалната база. Вече като шеф на спортно-техническия щаб идеята му е в първия състав да бъдат налагани повече юноши. Заради това и в клуба този път не прибягнаха до толкова мащабна селекция. Ангелов успя да си извоюва от Управителния съвет пълната власт върху трансферите, както и да има думата за уволняване и назначаване на треньори. Така доказа, че може да отстоява позициите си. Затова дори и да се стигне до смяна на властта в клуба, той ще получи предложение да остане под някаква форма в него, дори не и на същата позиция.

За 30 август е насрочено Общо събрание на акционерите в Левски. Очаква се тогава сините да се сдобият с мажоритарен собственик. В момента няма такъв, а най-едри дялове притежават Иво Тонев, Александър Ангелов и Николай Иванов – по около 30%. 10% се държат от фенската организация Тръст „Синя България“, а отделно от това клубът има над хиляда дребни акционери. Бившият председател на УС на Левски Георги Марков вече нееднократно заяви, че до края на месеца сините ще имат нов бос. Който след това ще назначи хора, които да ръководят спортно-техническия процес в клуба. Най-спряганото име за завръщане на „Герена“ е това на Наско Сираков. Твърди се, че голмайстор №1 в историята на Левски ще стане президент и ще има думата по всички въпроси, свързани с отбора.

На този етап бъдещето на Андрей Желязков при следващ собственик на сините не е ясно. Жужо бе назначен за генерален мениджър на клуба, но е на подчинение от страна на Станислав Ангелов. Желязков изпълнява по-скоро скаутски функции.

„Tема спорт“

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

100лв БЕЗ ДЕПОЗИТ с промокод PB-0039
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 1200 евро
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
ДЖАКПОТ ОТ 25000лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments