> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Ти да видиш! Бивш шеф се отказа от 100 бона от ЦСКА


Ти да видиш! Бивш шеф се отказа от 100 бона от ЦСКА

0
0
295

Дата: февруари 15, 2016

Бившият изпълнителен директор на ЦСКА Венцислав Живков потвърди, че се е отказал от 100 000 лева вземания. Той има да получава 6 заплати и редица неустойки от клуба, но заяви, че доброволно се отказва от тях в името на червения отбор

„Ако искате можете да проверите и в съответните регистри това, което ще ви кажа, но го заявявам най-открито – официално се отказвам от 100 000 лева вземания, които все още ми се дължат от клуба. Как защо? В името на ЦСКА. Аз не съм работил на „Армията“ по принуда, а защото съм имал и все още имам определени убеждения“, довери Живков пред „Топспорт“.

„За другите, на които се дължат пари какво да кажа? Не мога да ги посъветвам да постъпят като мен. Всеки си има глава на раменете и е свободен сам да преценява и да си взима съответните решения“, продължи бившият шеф на армейците.

„Със Стойчо Младенов, да речем, имахме сериозни разногласия за дължимите към него суми. Направо не ми се връща към този период, казвам ви. Беше истинска трагедия. Не съм вярвал, че ще трябва да се пазаря с личност, бивш футболист от подобен характер. То не беше разсрочване, не бяха първи, втори, трети плащания, физиономии и претенции… Минахме през доста перипетии с Младенов, но аз не искам да излиза, че по някакъв начин го атакувам излишно. Просто казвам каква беше истината. Вече не съм ръководител в клуба, а той не е треньор на ЦСКА, така че нека се кажат фактите“, каза още Венци Живков.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments