> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Телефонът на Боби прегря! Всеки от Изпълкома му звъни: Махай Петев!


Телефонът на Боби прегря! Всеки от Изпълкома му звъни: Махай Петев!

0
0
330

Публикувана на: юни 9, 2016

Изпълкомът на БФС ще реши бъдещето на селекционера на националния отбор Ивайло Петев. Представителният тим се върна снощи от турнето в Япония, където катастрофира лошо на турнира „Кирин къп“.

Селекционерът вече обмисля дали да хвърли оставка, тъй като е приел доста лошо пораженията от Япония (2:7) и Дания (0:4). Той е провел разговори с шефа на БФС Борислав Михайлов в последните няколко дни. През цялото време в Япония бе и вице-президентън Михаил Касабов, който също е казал своята позиция по въпроса.

Твърди се, че в последните дни Михайлов е бил бомрабдиран с обаждания на мобилния си телефон, призоваващи го да уволни Петев. Част от членовете на Изпълкома от известно време не спират да плюят по треньора и искат да го махат. Боби Михайлов е обещал на колегите си на следващото събрание на Изпълнителния комитет да бъде обърнато сериозно внимание и на тази тема. Овен това на „Иван Асен“ ще обсъдят и новия формат на Първа професионална лига, която стартира в най-скоро време. Легендарният вратар обаче е отложил всякакви сбирки и обсъждания за след Евро 2016.

Както е известно Михайлов е член на Изпълкома на УЕФА и вече е в Париж, където ще има ангажименти около откриването на европейското първенство.

Очаква се именно във френската столица да има среща между Михайлов и Петев. Селекционерът също има планувано пътуване до Париж, където да гледа откриването а първенството и срещата между Франция и Румъния в петък. Причината е да се запознае с играта на „петлите“, с които сме в една група в квалификациите за световно първеснтво.

„7 дни спорт“

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

100лв БЕЗ ДЕПОЗИТ с промокод PB-0039
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 1200 евро
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
ДЖАКПОТ ОТ 25000лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments