> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Тези думи на Наско шокират „синя“ България! Сираков категорично каза има ли оферта от новия собственик


Тези думи на Наско шокират „синя“ България! Сираков категорично каза има ли оферта от новия собственик

0
0
224

Публикувана на: септември 1, 2016

Името на Наско Сираков му бе свързвано с президентския пост на “Левски”, след като Спас Русев вземе властта в клуба. Това се случи – на 30 август един от най-богатите българи официално обяви встъпването си в “Левски” с мисия да върне магията на “Герена”. Поне към момента обаче се оказва, че няма реални действия за връщането на един от най-емблематичните управници на стадион “Георги Аспарухов”.

“Никой не ми се е обаждал. Никой не е разговарял с мен да влизам в ръководството на “Левски”. Нека не се спекулира с името ми.”  Това обяви пред “24 часа” легендарният голмайстор на “сините”.

Друга от позициите, за които се спряга името на Сираков, бе председателският пост на новия управителен съвет. И тази теза към момента се оказа неактуална след признанието на Наско, че не е бил търсен по никакъв повод, свързан с управлението на “Левски”. Иначе се смята, че една от целите за бъдещето пред новия собственик на клуба е да върне най-успешния треньор в новата история на “Левски” Станимир Стоилов. Минимум до Нова година това е невъзможно – Мъри води “Астана” към трета титла на Казахстан и нов европоход, този път в групите на Лига Европа. Засега изглежда сигурно и оставането на Люпко Петрович на “Герена”. Но покрай смяната на собствеността у феновете на “Левски” се насложи и очакване, че в обозримо бъдеще е възможно за приказки и магия да се говори в присъствието на най-успешния управленски тандем за “Левски” в европейските турнири.

АКО ИСКАТЕ ДА СТЕ ВИНАГИ С ПУЛСА НА ЕКСКЛУЗИВНИТЕ НОВИНИ И КОМЕНТАРИ, ХАРЕСАЙТЕ СТРАНИЦАТА НИ ВЪВ ФЕЙСБУК ТУК

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

100лв БЕЗ ДЕПОЗИТ с промокод PB-0039
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 1200 евро
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
ДЖАКПОТ ОТ 25000лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments