> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Тези думи на Наско шокират „синя“ България! Сираков категорично каза има ли оферта от новия собственик


Тези думи на Наско шокират „синя“ България! Сираков категорично каза има ли оферта от новия собственик

0
0
198

Публикувана на: септември 1, 2016

Името на Наско Сираков му бе свързвано с президентския пост на “Левски”, след като Спас Русев вземе властта в клуба. Това се случи – на 30 август един от най-богатите българи официално обяви встъпването си в “Левски” с мисия да върне магията на “Герена”. Поне към момента обаче се оказва, че няма реални действия за връщането на един от най-емблематичните управници на стадион “Георги Аспарухов”.

“Никой не ми се е обаждал. Никой не е разговарял с мен да влизам в ръководството на “Левски”. Нека не се спекулира с името ми.”  Това обяви пред “24 часа” легендарният голмайстор на “сините”.

Друга от позициите, за които се спряга името на Сираков, бе председателският пост на новия управителен съвет. И тази теза към момента се оказа неактуална след признанието на Наско, че не е бил търсен по никакъв повод, свързан с управлението на “Левски”. Иначе се смята, че една от целите за бъдещето пред новия собственик на клуба е да върне най-успешния треньор в новата история на “Левски” Станимир Стоилов. Минимум до Нова година това е невъзможно – Мъри води “Астана” към трета титла на Казахстан и нов европоход, този път в групите на Лига Европа. Засега изглежда сигурно и оставането на Люпко Петрович на “Герена”. Но покрай смяната на собствеността у феновете на “Левски” се насложи и очакване, че в обозримо бъдеще е възможно за приказки и магия да се говори в присъствието на най-успешния управленски тандем за “Левски” в европейските турнири.

АКО ИСКАТЕ ДА СТЕ ВИНАГИ С ПУЛСА НА ЕКСКЛУЗИВНИТЕ НОВИНИ И КОМЕНТАРИ, ХАРЕСАЙТЕ СТРАНИЦАТА НИ ВЪВ ФЕЙСБУК ТУК

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

20лв безплатен залог с промокод 1008
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 1200лв + 120 FS
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв + 300 FS
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 500лв
Безплатно участие в игра за 50000лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments