> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Тарханов се радва на защитата на Славия


Тарханов се радва на защитата на Славия

0
0
43

Публикувана на: септември 25, 2016

Наставникът на Славия Александър Тарханов беше доволен от изхода на мача с Черно море. Неговият тим стигна до нулево равенство, като за първи път този сезон „белите“ не допуснаха гол в мрежата си. Руснакът отчете това, но и беше недоволен от импотентната игра в нападение.

„Радващо е, че не допуснахме гол и не допуснахме детинските грешки в защита от последните мачове. Единственото, което трябва да добавим е да си вкарваме положенията. Последният пас ни липсва, трябва да си създаваме положенията. Работим много, не се получава покриването в предни позиции. Лудогорец, ако има положения колкото нас, ще вкара 10 гола“, сподели Тарханов пред DIEMA SPORT 2 и продължи с анализа си на представянето на отбора.

„При нас куца последният пас, неточни подавания имаме много. Само с Левски и с Лудогорец реално загубихме мачовете, защото бяхме надиграни. Останалите двубои, които не взехме, беше само заради грешките ни“, заяви още руският специалист и сподели защо тимът му е играл по този начин в Каварна.

„Черно море са опитен отбор, знаехме силните им страни и затова играхме на контраатака. Много отбори играят предимно в защита и затова трябва да заложим на играта си в постепенна атака“, завърши наставникът на Славия.

Споделете
0
0

Comments