> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Таран на Дунав: Тепърва ще се види какво е нивото ни


Таран на Дунав: Тепърва ще се види какво е нивото ни

0
0
199

Публикувана на: август 25, 2016

Мирослав Будинов пристигна в Русе преди 2 години. Той бе част от селекцията на Веселин Великов в Дунав, която с минимални промени извървя пътя от третото до най-високото ниво. Комплексната му игра по целия терен и решителните попадения са нещото, с което се откроява нападателят и в първите мачове в елита. Началото на сезона в Първа лига напомня старта на друг отбор, с който той направи нещо подобно –  Любимец. Там нещата не завършиха по най-добрия начин, но Будинов е категоричен, че Дунав тепърва предстои да постигне много повече.

„За момента имаме нещо като дежавю с това, което се случи преди години с „Любимец“. Все пак обаче ситуацията е по-различна. Тогава отборът бе разбит умишлено, което не виждам тук как ще стане. С всеки мач трупаме все повече самочувствие и увереност, вярваме все повече във възможностите си и смятам, че можем да постигнем много“, заяви Будинов.

Той отчете, че най-големият плюс на Дунав е в колектива и добрата атмосфера в съблекалнята, като не пропуска да отдаде значимото и на подкрепата на феновете.

„За нас тепърва започва първенството. В първите 4 кръга играхме срещу 3 отбора, с които се състезавахме до пролетта в „Б“ група. Тепърва обаче започват трудните изпитания и тежките мачове и ще си проличи какво ни е нивото. Естествено, че за целта ни е необходима и подкрепата на феновете ни. Приятно съм изненадан от това, че въпреки разстоянието и времето много наши фенове идват в Разград и ни подкрепят. Имаше дори русенци, които пътуваха до Бургас и до Пловдив. Имаше някакъв отлив в последните мачове в „Б“ група, който не мога да си обясня, но сега виждам, че все повече хора ни подкрепят. Надявам се това да продължава, защото и ние имаме нужда от тази подкрепа. Именно за нашите фенове е всичко това – стараем се да играем добре и да ги радваме с победи. Толкова години са чакали Дунав да е в елита, нека сега са с нас в тези важни за отбора изпитания“, призовава нападателят.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments