> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Талант на Левски помпа мускули с европейски шампион


Талант на Левски помпа мускули с европейски шампион

0
0
253

Публикувана на: април 24, 2017

Талантът на „синята“ школа Деян Иванов е мотивиран да се пребори за титулярно място в Левски, заяви самият той в интервю за клубната телевизия. Защитникът поднови тренировки с първия отбор след близо година и половина лечение на контузия и продължителна рехабилитация в Италия. Младежът обясни, че крачката назад за него трябва да бъде засилка към успеха.

„От много време мечтая да съм отново на „Герена“ със синята фланелка. Трябва ми още малко време и още тренировки, за да вляза в ритъм, но се чувствам добре. Прекарах около три месеца и половина в Италия, където се работи на много високо и професионално ниво. Тренирах сутрин около 2-3 часа, след това обядвах и отивах отново в базата. Почивах само в неделя, а с мен се занимаваха 7-8 човека. Тренирах с Луиш Нани две седмици. Той е много добър и земен човек. Идваха постоянно и други футболисти за възстановяване“, каза той.

„Преминах през много труден период и мисля, че тази крачка назад, която направих, е моята засилка към успеха. Много по-мотивиран съм и гледам по-сериозно на нещата. Никога не съм помислял за отказване и всяко едно камъче, което се опитваше да ме препъне, ме мотивираше да се завърна в отбора“, добави бранителят на Левски.

„Благодаря на семейството ми и на клуба, че ме подкрепяха през тези година и половина. Феновете на Левски също постоянно ми пишеха и ме питаха как съм. Наистина имах нужда от тази подкрепа. От вчера започнах да тренирам с отбора наравно и се надявам възможно най-скоро да започна да играя. Искам да се наложа в първия отбор“, завърши Деян Иванов.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

20лв безплатен залог с промокод 1008
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 1200лв + 120 FS
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв + 300 FS
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 500лв
Безплатно участие в игра за 50000лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments