> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Така селяния не е виждана у нас! Гонзо срази претенциозен вратар и покани жена му да застане под рамката на Морето


Така селяния не е виждана у нас! Гонзо срази претенциозен вратар и покани жена му да застане под рамката на Морето

0
0
180

Уелският национал Оуен Уилямс, който бе силно желан от Черно море, е вдигнал кръвното на варненския клуб и треньора Георги Иванов. Първоначално уелсецът и Черно море уточнили всички подробности относно договора. Постигнато е било споразумение за заплатата на стража, както и премиите, които ще получава.

Оставало е само Уилямс да пристигне в България, да премине медицинските прегледи и да подпише. Даже било уточнено кога той ще потегли за Варна. В последния момент обаче уелският вратар изпратил писмо до Черно море, в което горе-долу пишело следното:

„Има само една малка подробност, която трябва да уточним. Преди да подпиша, ще ви помоля моята жена да разгледа вашия град. За целта трябва да осигурите автомобил, с който тя да види Варна. Ако и хареса, чак тогава ще сключа договор с клуба. Ако не – сделката няма да се осъществи”.

Блиц разкрива, че в Черно море подивели от капризите на Уилямс и най-вече на неговата половинка. По настояване на Гонзо те изпратили отговор са уелсеца, в който било написано следното:

„Г-н Уилямс, ние имаме към вас две предложения. Първото е вместо във Варна да заведете съпругата си в Монако. Да разгледа това красиво кътче, което със сигурност ще й хареса. Тогава на 100 процента ще подпишете договор с популярния в Европа клуб. И ще получавате петорно или шесторно по-голяма заплата на месец. По този начин хем вие ще сте доволен, хем и жена ви.

Второто предложение е да дойдете все пак във Варна. Ще й покажем града, ще я разходим. Но ако й хареса, вместо вие, нека тя да пази на вратата на Черно море!”.

Блиц допълва, че първото предложение със сигурност е било изпратено на имейла на Оуен Уилямс, а за второто варненци са се колебаели до последно. Дали е пуснато и то, можем само да гадаем. Факт е обаче, че Гонзо и компания са си направили уникална гавра с уелсеца и капризната му булка.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments