> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Тайната е разкрита! Ето какво обеща Спас Русев на феновете на Левски


Тайната е разкрита! Ето какво обеща Спас Русев на феновете на Левски

0
0
316

Публикувана на: ноември 28, 2016

Председателят на тръст „Синя България“ Илия Козарев разкри какво се е говорило на срещата на организацията със собственика на Левски Спас Русев. Бизнесменът е обещал, че клубът няма да трупа повече заеми, че ще се следва ясна политика и всичко ще бъде насочено към самоиздържане.

„Искам да благодаря на Спас Русев, че се отзова на поканата ни. Той бе предубеден към нас като организация от предишните собственици. Той бе изненадан от нашите виждания и цели за Левски. Русев е зает човек, но ние държахме да се видим с него. Ние сме доволни от тази среща, защото едно от най-важните неща, които нас ни интересуват е финансирането на клуба. Получихме уверение, че няма да има заеми. Получихме уверение, че тези заеми ще бъдат прехвърлени като вноски по спонсорски договора. Не искам да навлизам в детайли. Ние лично сме много по-спокойни. Самият Спас Русев каза, че знае какви са настроенията към него, че знае, че се очаква да изсипе много пари в клуба. Но той каза, че няма да стане така. Ние винаги сме били против модела „бащица“ и клубът да зависи от един човек. Левски е голяма марка и може сам да реализира приходите си и по такъв начин, че да се бори за титла в България. Не сме молили чак Спас Русев за тази среща. Нормално бе да изчака да се ориентира в обстановката. Съвсем нормално е той да има повече информация сам за себе си, за да говори с нас“, започна Козарев в Актуално студио „Дерби“.

„Тези играчи в Левски са заварени. Кой каква заплата взима, това не бива да му гарантира титулярното място. Не е редно да пипаш състава само защото Лукин взима по-висока заплата от Пиргов. Това са фенски разсъждения. Спас Русев също каза, че щом нещо върви добре, няма смисъл да го пипа. Получихме уверение, че ще има строга финансова дисциплина. Изглежда ми сериозно, че ще я има. Това обаче е началото. Сега предстои първият трансферен период на Спас Русев. Не мога да кажа какви играчи се търсят. Казаха ни, че пари на хаос няма да се харчат. Бюджетът ще се простира на база това, което Левски може сам да си осигури като финанси“, добави бизнесменът.

„Ние сме втори по големина акционер. Не ставало на въпрос ние да осигуряваме част от бюджета на Левски. Спас Русев каза ясно, че свои пари няма да дава в Левски. Или иначе казано, всеки който си купи билет за мач е дал повече пари от Русев като личност. Колкото повече хора има на стадиона, толкова по-големи ще са приходите. Има рекламен договор с Виваком. Левски като футболен клуб има солидна фенска маса. Затова рекламния договор на Левски с телекома е по-добър от този на Лудогорец. Говорихме, че ще има пакет във телекома Пакет Левски. И част от приходите ще влизат в клуба. Спас Русев не е едноличен собственик на клуба“, каза още председателят на Тръста.

„Когато бяхме в УС имахме достъп до финансите. Ние се договорихме с господин Русев по всяко време да имаме достъп до тази информация. С основния спонсор е така направена схемата, че и Левски има нужда от Виваком и той има нужда от Левски. Каква е каузата на Русев? Той е успял, има манталитет на лондончанин, не на българин. Той каза до сега с каквото съм се захванал, съм го направил както трябва. Но не очаквайте да изсипя пари ей така. Сега се изготвят нови длъжности характеристики на всеки служител в клуба. Започва се от администрирането. След това, отделно е спортно-техническата работа. Той ни каза, че ще се направи план, стратегия, бяхме поканени да се включим, да го правим заедно и да сме заедно отговорни. Да начертаем пътя така, че Левски да върви правилно. Левски рано или късно, като се работи правилно на административно ниво, ще дойдат и успехите“, продължи председателят на тръста.

„Моите впечатления – сега най-важни са финансовият директор, изпълнителният директор Диана Иванова, Станислав Ангелов и Евгени Русев. Това са хората, натоварени със задачата Левски да се структурира правилно“, завърши Козарев на въпрос за моментната структура на клуба.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

20лв БЕЗ ДЕПОЗИТ с промокод PB-0039
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
СПЕЦИАЛНА ОФЕРТА С ПРОМОКОД 01-701
50лв фрийбет или до 200лв депозит бонус
НАЧАЛЕН БОНУС 100% до 200 лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 1200 евро
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 1200 евро
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
ДЖАКПОТ ОТ 25000лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments