> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

С 9 точки преднина: За Дерменджиев титлата вече е задължителна


С 9 точки преднина: За Дерменджиев титлата вече е задължителна

0
0
93

Публикувана на: ноември 30, 2016

Старши треньорът на Лудогорец Георги Дерменджиев не скри задоволството си след победата над Левски в Разград с 2:1.

„Както казах преди мача това бе много важна среща за нас. Мачът се разви неприятно за нас, Получихме ранен гол. Не съм съгласен, че Левски са контролирали мача през първото полувреме. Имахме превес през целия двубой. Левски се беше затворил много добре. През първата част имахме само едно положение. През втората част обаче диктувахме темпото и успяхме да вкараме два гола и да вземе трите точки“, коментира Георги Дерменджиев.

„Очаквахме Левски да играе така затворено. Опитвахме се да пробием отляво и отдясно, но през първото полувреме линиите им бяха доста близко. Марселиньо е важен за отбора, но вие трябва да видите, че Левски вече беше отпаднал. Ритаха топките безцелно напред, нямаха никаква идея. Ние бяхме добре организирани. С влизането на Марселиньо действията ни бяха канализирани.“

„9 точки са добър комфорт за нас, но и много отговорни. Ние трябва да продължим да играем по същия начин, по който играхме досега. Ние ще бъде отговорни и в другите мачове. Ние ще направим всичко възможно да продължим победната си серия, но не можем да гадаем какво ще бъде занапред“, каза още той.

Споделете
0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

#1НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
#2НАЧАЛЕН БОНУС ДО 150лв
#3НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
#4НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
#5Виж Бонусa в Bet365
#6НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
#7НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
#8НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв

Comments

Абонирайте се за бюлетин


Loading

Трансферна линия