> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

С какво се захващат тези в ЦСКА?! Не работа, чудо трябва в „панчаревската джунгла“ (Шок снимки)


С какво се захващат тези в ЦСКА?! Не работа, чудо трябва в „панчаревската джунгла“ (Шок снимки)

0
0
183

Публикувана на: септември 18, 2016

Във вторник ще започнат ремонтите на базата на ЦСКА в Панчарево. Ръководството на „червените“ вече вложи сериозна сума в реновирането на терените, но сега предстои по-трудното – оправянето на материалната база.

От години сградите на Панчарево тънат в разруха и забрава, за което свидетелства и буйната растителност около тях. Бунгалата са пред срутване и строителите ще потрошат много нерви, докато ги приведат в годен за ползване вид.

ЕТО КАКВО НАПРАВИХА ВЕЧЕ В ПАНЧАРЕВО ОТ ЦСКА

Съблекалните, макар и отвън да изглеждат доста прилично, са започнати и зарязани преди и половината от работата да бъде свършена. По пода зеят огромни дупки, планирани през тях да минават водопроводни тръби, но такива няма. Част от стените са иззидани с газобетонни блокчета, други са само бутнати. В няколко от помещенията има и направена изолация, но за сметка на това таваните в други почти не са пипнати – мазилката пада, висят стари и нови кабели за осветление.

Работата е много, а времето е ограничено. От „Армията“ вече дадоха заявка, че футболистите ще започнат да използват пълноценно базата един месец след началото на ремонтите. Няма да е лошо и някое чудо да се случи в помощ на строителите в джунглата на Панчарево.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

20лв безплатен залог при регистрация с промокод 1008
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 1200лв + 120 FS
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв + 300 FS
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 500лв
Безплатно участие в игра за 50000лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments