> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Сърбин разкри седемцифрени заплати в Лудогорец


Сърбин разкри седемцифрени заплати в Лудогорец

0
0
114

Публикувана на: април 1, 2016

Изпълнителният директор на Църбена звезда Звездан Терзич сподели, че в момента е трудно тимът да достигне нивото на Лудогорец. Според него по-важно е клубът да оправи финансовото си положение, а след това да опита да вземе футболисти от по-висока класа, с каквито разполагат в Разград.

„Миналата година бяхме готови да плащаме максимум по 10 хиляди евро на футболистите, а сега сумата е 20 хиляди евро. Такива заплати не могат да доведат качествени играчи и да донесат победи над Лудогорец. Техните най-добри състезатели получават по един милион евро на сезон. Ние не може само да ги водим в музея и да казваме колко велик клуб сме, трябва и да им плащаме по милион, милион и половина евро. Изчистили сме всички дългове към чужденците и бившите ни играчи, това се отразява добре на клуба и сега е много по-лесно да се привличат футболисти, отколкото преди“, обясни Терзич, цитиран от вестник „Тема спорт“.

В паузата за националните отбори Лудогорец и Църбена звезда можеше да играят контрола на „Мала Маракана“. Двата клуба обаче не успяха да се разберат за датата на мача и така той пропадна, поне засега. Възможно е звездашите и зелените да се срещнат през април или през следващия сезон. Припомняме, че Лудогорец се изправи срещу лидера и почти сигурен шампион на Сърбия през ноември в Разград и победи с 3:1 след голове на Марселиньо, Кафу и Саша.

Споделете
0
0

Comments