> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Съдбата на половин отбор в Левски се решава до дни! Ето кои играчи са на пангара


Съдбата на половин отбор в Левски се решава до дни! Ето кои играчи са на пангара

0
0
201

Публикувана на: ноември 13, 2016

Търсенето на нови попълнения в Левски е само върха на айсберга на селекцията. На „Герена“ мислят и за отсяването на играчите, с които в момента разполагат. На първо време „сините“ искат да решат с кои играчи да се разделят и на кои да предложат нови договори.

В момента в Левски има двама играчи, които са с единият крак извън клуба. Перуанецът Хеан Деса загатва за качества, но така и не може да ги покаже и да намери място в състава. Крилото не беше в групата за контролата със Септември вчера, а причината не е ясна – дали е пуснат в почивка поради някакъв проблем или сам е решил да се покрие. Другият футболист, който е много вероятно да си тръгне от „Герена“ през януари, е защитникът Симон Сандберг. Той получи няколко шанса, които не оправда и Топузаков и Станислав Ангелов са склонни да се разделят с него.

Относно футболистите с изтичащи договори на този етап приоритет пред „сините“ е задържането на халфовете Георги Костадинов и Джереми Де Ноойер. Техните контракти изтичат през лятото и шефовете скоро се очаква да седнат на преговори с тях, за да ги убедят да обвържат бъдещето си с Левски. До разбирателство трябва да се стигне бързо, защото от януари двамата ще имат право да преговарят с други клубове и да подпишат предварителни договори.

Играчите, чийто договори изтичат в края на годината са Виктор Генев и Галин Иванов. Първият е доста вероятно да получи предложение за нов краткосрочен контракт, и особено, ако се стигне до раздяла със Сандберг. За втория шефовете изобщо нямат намерение да се напрягат и ще го пуснат да си търси късмета другаде.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

100лв БЕЗ ДЕПОЗИТ с промокод PB-0039
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 1200 евро
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
ДЖАКПОТ ОТ 25000лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments