> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Съдбата на „Армията“ е в ръцете на Министерството, за Ганчев стадионът е приоритет


Съдбата на „Армията“ е в ръцете на Министерството, за Ганчев стадионът е приоритет

0
0
210

Публикувана на: юни 6, 2016

ЦСКА се нуждае от наем на стадион „Българска армия“, за да продължи спортния си път и развитието си. Юлиян Инджов обяви, че за Гриша Ганчев обновяването на стадиона на „червените“ е приоритет за Гриша Ганчев в следващите две години, в които „червените“ нямат право да играят в Европа.

„Новото дружество е създадено с капитал от 50 хиляди лева, то няма задължения към старите кредитори и държавата. В продължение на една година то издържаше футболистите, които спечелиха купата на България. В рамките на 12 месеца това дружество започна да инвестира в терените на „Армията“ и Панчарево. Това дружество ще получи лиценз да оперира с активите на клуба, ако Министерството на спорта даде под наем спортните бази и „Армията“. Няма сигурност, че това ще се случи, но се надяваме, защото така ЦСКА ще продължи.

Следващите две години трябва да се осигури сумата за инвестиция в стадиона, защото дори да станем шампиони, няма да участваме в евротурнирите. Приоритет стават стадиона и терените. Предстои министър Кралев да реши на кого да ги отдаде под наем“, сподели Инджов пред БНТ.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 1200лв + 120 FS
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв + 300 FS
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 500лв
Безплатно участие в игра за 50000лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments