> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Страх ли ви е от ЦСКА на Ганчев, че не спирате да плюете?!


Страх ли ви е от ЦСКА на Ганчев, че не спирате да плюете?!

0
0
253

Публикувана на: ноември 24, 2015

Около ЦСКА отново ври и кипи. Но това не трябва да изненадва никой, който обича клуба от Армията. След няколкоседмично затишие ЦСКА отново е на топа на устата. И знайни и незнайни войни не спират да сипят огън и жупел по армейците. Причината е до болка ясна. Някои хора ги е страх от ЦСКА! А още повече ги е страх от този ЦСКА на Гриша Ганчев. Защото бизнесменът е готов на всичко, за да върне армейците там където им е мястото. А то определено не е нито по селата, нито по паланките в окръжните групи. Там където разни моралисти призовават да отиде клуба, в който са се клели до преди няколко седмици. Атаките срещу ЦСКА сега са по-свирепи от всякога. И това няма как да учуди никой. Голяма част от феновете най-накрая осъзнаха едно нещо – шансът ЦСКА да съществува е един единствен! Да се върне колкото се може по-скоро в „А“ група. Всички други схеми и варианти са само прах в очите. Пепел, чиято единствена цел е ЦСКА да остане в калта колкото се може по-дълго.

Стига вече с тези глупости за оздравяване на сегашното дружество. Това няма как да стане, не след 5, а дори след 500 години. Кой е този наивник, който ще дойде на Армията да си хвърли парите на боклука. За това, че някой преди него е пил и ял на корем, а накрая не си е платил сметката. И ако сега кредиторите, които висят на гърба на ЦСКА са 300, то след няколко месеца като нищо бройката им ще се увеличи. А пиявиците никога няма да отстъпят от исканията си. Само и само армейците никога да не могат да излязат на нулата.  Това с оздравяването е не само абсурдно, но си е и висша форма на мазохизъм. Защото годините ще минат, а ЦСКА най-много пак да играе във „В“ група. Защото никой няма да пусне клуба отново при професионалистите, ако не е чист като момина сълза. Да се почва от окръжните групи пък е дивотия, която дори не заслужава да се коментира. В последните години мнозина направиха така, че ЦСКА вече да не е онзи европейски гранд, който плашеше отборите в Европа. Но със сигурност армейците не са селски клуб, който да рита там, където 45 минути преди мача разни крави, овце и разни други тревопасни са ходили на паша.

Сега е моментът феновете на ЦСКА да покажат, че са готови на всичко отборът им да се върне в „А“ група. Там, където е мястото на армейците. Там, където отново ЦСКА ще може да запише 6 поредни победи над Левски, да изважда извън нерви шефовете на Лудогорец и т.н. Но това ще стане единствено с Гриша Ганчев и с обединение с Литекс. Не било морално ли? Не е морално предприятие с 200 млн. дългове да е спонсор на един отбор от „А“ група, ама това на никой не му прави впечатление. Тези хора няма да се спрат пред нищо докато не унищожат ЦСКА. Защото умират от страх от Гриша Ганчев и онези четири букви, за които живее половин България.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

100лв БЕЗ ДЕПОЗИТ с промокод PB-0039
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 1200 евро
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
ДЖАКПОТ ОТ 25000лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments