> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Страхотно! В Русия се прехласнаха по трима наши


Страхотно! В Русия се прехласнаха по трима наши

0
0
189

Публикувана на: февруари 17, 2017

Трима български футболисти получиха страхотно признание в Русия. Ивелин Попов, Благой Георгиев и Захари Сираков попаднаха в класация за стоте най-добри чужденци в цялата история на руското първенство. Ранглистата е направена от сайта championat.com, а българите са поставени на позиции една след друга.

Класацията се прави с вземане на детайлна информация за представянето на футболистите като ниво на играча, ниво на клуба, принос за успехите за този отбор и изиграни минути в първенството. В нея обаче няма играчи от бившите съветски държави.

Днес от изданието публикуваха футболистите, които попадат в класацията от 90-а до 80-а позиция. Захари Сираков е под №87. „С 11 години в Амкар Перм, 276 мача и седем попадения. „Сираков бе образец на професионализъм, изпълняващ задълженията си с кръв и пот,“ пише изданието за него.

Благой Георгиев под №86, а за него от медията споделят: „Играл за Терек, Амкар, Рубин и сега Оренбург. Клубна привързаност при Георгиев няма, но това никога не го е притеснявало, тъй като за него футболът е бизнес, както сам казва. Тази му позиция обаче не му пречи честно да си заработва щедри руски контракти. Което продължава да прави и до днес в Оренбург.“

На позиция №85 е Ивелин Попов, носил екипите на Кубан и Спартак (Москва). „Въпреки слуховете, Ивелин е важна част от отбора си. В Кубан и до днес говорят за партньорството му с Балде. 85-то място в класацията и званието като един от най-горещите играчи в Русия му пасват заслужено”, описват го от изданието и допълват: „Тримата български легионери поред са чисто съвпадение”.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

100лв БЕЗ ДЕПОЗИТ с промокод PB-0039
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 1200 евро
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
ДЖАКПОТ ОТ 25000лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments