> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Страхотна инициатива! Децата ще гледат любимия си ЦСКА без пари до края на сезона


Страхотна инициатива! Децата ще гледат любимия си ЦСКА без пари до края на сезона

0
0
44

Публикувана на: юли 28, 2016

Ръководството на ЦСКА-София обяви, че всички деца до 12 годишна възраст ще имат възможност да наблюдават абсолютно безплатно всички домакински мачове на тима на стадион „Българска армия“.

Ето и съобщението от клуба:

Във връзка със започването на новото футболно първенство, ПФК”ЦСКА-София” и Сдружение”Червени сърца” имаме удоволствието да съобщим на всички малки фенове на отбора, че всички ненавършили 12 години отново ще имат правото да посетят мачовете на любимият си отбор напълно безплатно.

За целта те заедно с придружител над 18 години трябва да се явяват преди всеки мач на централната алея пред Алеята на звездите /при топката/ до 30 минути преди започването на двубоите.

Придружителите също ще бъдат допуснати безплатно до трибуната. За вас, малки приятели, клубът ще предостави сектора между сектора за гости и Сектор „А”.

Това може да се променя по времето на кампанията от съображения за сигурността на децата и ще бъде указвано за всеки мач от представителя на сдружението, който посреща и организира посещението на мача.

Очакваме ви още в петък /29-ти/ на любимия стадион.

Добре дошли отново, малки приятели!

САМО ЦСКА !!!

И ПФК „ЦСКА-София”

От Сдружение „Червени сърца”

Споделете
0
0

Comments