> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Страховита организация за феновете на ЦСКА в Благоевград! Специални КПП-та и конвои чакат „червените“


Страховита организация за феновете на ЦСКА в Благоевград! Специални КПП-та и конвои чакат „червените“

0
0
205

Публикувана на: август 19, 2016

Ден преди очакваният с голям интерес мач Пирин – ЦСКА, орлетата вече имат настройка за победа.

“Очаква ни един доста труден мач, подготвени ни сме много добре за двубоя. Взехме си необходимите поуки от злополучния мач в Разград и се надявам това игрово поведение на нашите футболисти да не се повтаря. Не е нужна допълнителна мотивация, самото име ЦСКА говори достатъчно. Самите футболисти осъзнават колко е важно да спечелят този мач. Нелепа контузия по време на тренировка получи Венцислав Бенгюзов и най- вероятно ще пропусне мача” – заяви на пресконференцията старши треньора Стефан Генов.

От името на ръководството на тима управителя на футболния клуб Венко Попов бе категоричен, че допълнителен стимул за тима не е нужен.

“Вярвам в момчетата и съм сигурен, че те имат сили да се представят достойно и да изтрият срама от мача с Дунав. Вярвам, че ще се получи зрелищен мач. За момента не са предвидени допълнителни стимули, но и това не е най- важното, защото футболистите трябва да излязат и да играят за своята и за честа на отбра” – допълни Попов. Има организация за продажба на билетите. Има две нови каси, които ще обслужват привържениците на отбора гост, за да няма струпване на хора и излишно напрежение.

По повод организацията на мача и неговата охрана Гл. инспектор Ичев допълни:

“Предприели сме необходимите мерки и сме планирали допълнителни мерки, които и в този момент се провеждат, по отношение недопускане и нарушаване на обществения ред във връзка със спортната проява. Мачът ще се охранява с достатъчен брой полицейски сили, като за целта има командировани колеги от столична дирекция на вътрешните работи. Ще има промяна на организацията на движение около стадион “Христо Ботев”. От 17.30 часа ще бъде затворено движението за МПС на улица “Теменуга”. На същата улица ще има изградени временни КПП-та , през които ще се пропускат привържениците на ЦСКА. Освен това феновете които ще се придвижват неорганизирано, лични МПС – та ще бъдат спирани на входовете на града и организирани ще бъдат съпровождани от полицейски автомобили до стадиона” – заяви Гл. инспектор Димитър Ичев – началник на сектор СЕКТОР „ОХРАНА НА ОБЩЕСТВЕНИЯ РЕД И ТЕРИТОРИАЛНА ПОЛИЦИЯ“ на ОД на МВР Благоевград.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

100лв БЕЗ ДЕПОЗИТ с промокод PB-0039
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 1200 евро
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
ДЖАКПОТ ОТ 25000лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments