> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Стойчо Стоилов: ЦСКА няма да спре никой за трансфер, поставихме основите на силен отбор за титлата


Стойчо Стоилов: ЦСКА няма да спре никой за трансфер, поставихме основите на силен отбор за титлата

0
0
210

Публикувана на: февруари 13, 2017

Главният мениджър на ЦСКА Стойчо Стоилов сериозно засегна темата за селекцията на „червените“ и евентуалната продажба на Преслав Йорданов. Както е известно, към него има интерес от Кипър и Русия, а Стоилов сподели, че в клуба са готови да приемат всяка добра оферта, която гарантира на дадения играч развитие в кариерата.

„Входящи трансфери няма да има, засилихме конкуренцията с двама равностойни играчи на всеки пост и всичко зависи от тях. Има нужната конкуренция. Ако има добра оферта не само за Преслав, а за всеки играч, и той може да се развие на по-високо ниво и се разбере за условията си, няма да го спирам.

В селекцията никога не можеш да бъде доволен, че е станало, както си искал. Играчите, които привлякохме, ще вдигнат класата в атака. Те са млади футболисти с много качества и трябва да им подсигурим условията, за да ги покажат. Това зависи и от обстановката в клуба, която се подобри след лагера в Испания. Колективът стана по-добър и смятам, че ни чака интересна пролет“, каза шефът на „Армията“ и разкри какъв е планът за развитие на отбора в следващата година.

„Нашата цел за сезона е да сглобим добър отбор и да поставим основите, за да се развият качествата на футболистите, които са много по-големи от показаното до сега. И да играем евротурнири през лятото. От следващата година ще гоним целите, които винаги ЦСКА гони“, завърши Стойчо Стоилов пред BiT. Той отсече и, че е пълна глупост, че „червените“ няма да вземат лиценз за евротурнирите.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

100лв БЕЗ ДЕПОЗИТ с промокод PB-0039
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 1200 евро
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
ДЖАКПОТ ОТ 25000лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments