> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Стойчо Стоилов: ЦСКА извлече максимума от трансферния прозорец, за 15 години това беше най-трудната ми зима


Стойчо Стоилов: ЦСКА извлече максимума от трансферния прозорец, за 15 години това беше най-трудната ми зима

0
0
977

Публикувана на: февруари 10, 2017

Главният мениджър на ЦСКА Стойчо Стоилов анализира зимната подготовка на тима и даде мнение за трансферите, за които той отговаря. Ръководителят обяви и, че срещу „червените“ се води атака, която според думите му е ясно откъде идва.

„Винаги има какво да се желае, аз съм максималист, но мисля, че трите ни нови попълнения са футболисти с много добри качества и идват от доста силни първенства – Аржентина, Бразилия и Южна Корея. Имахме и други цели, но знаете, че винаги на една позиция се следят доста играчи. Имахме желание и за други, но мисля, че това е максимумът, който можеше да извлечем от прозореца.

Не искам да се оправдавам, но срещнах доста трудности – неща, които за 15 години не бях виждал. Беше доста трудно да се привлекат футболисти тази зима, не знам защо беше така, но беше тежко. Обяснявам си го по някои други причини, но не искам да коментирам. Важното е, че се взеха качествени футболисти, особено Каранга и Меркадо. Надявам се, че ще разкрият потенциала си. Португалците имат добри качества и се адаптират в различно темпо. Всеки един има качества за ЦСКА, въпросът е да ги покажат. Който не оправдае доверието, се разделяме с него.

Знам, че отборът има голям потенциал, показа го и в подготовката. Лично за мен няма притеснения, ще изградим балансиран отбор, който догодина ще се цели в постижения, които отиват на ЦСКА. Сегашната ни цел е влизане в Европа. Не е нормално да говорим за титла, предвид разликата, с която води Лудогорец.

Спомените ми от годините в ЦСКА са, че когато дойдох, това беше истинският ЦСКА. Имаше военна дисциплина, която водеше до нещо в такъв клуб. Организацията беше на ниво. Още като юноша винаги съм се борил за победа, но играчите разбраха къде са и мисля, че ще им е по-лесно да покажат качествата си.

ЦСКА вълнува много хора в България, има най-много фенове и е съвсем нормално да се коментира навсякъде. Знае се откъде идват атаките и това си го обяснявам като усещане на страх, че ЦСКА се възражда и ще достигне до величието от миналото“, заяви Стоилов пред клубния канал на „червените“.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

20лв безплатен залог с промокод 1008
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 1200лв + 120 FS
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв + 300 FS
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 500лв
Безплатно участие в игра за 50000лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments