> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Стойчо Стоилов: ЦСКА извлече максимума от трансферния прозорец, за 15 години това беше най-трудната ми зима


Стойчо Стоилов: ЦСКА извлече максимума от трансферния прозорец, за 15 години това беше най-трудната ми зима

0
0
1006

Публикувана на: февруари 10, 2017

Главният мениджър на ЦСКА Стойчо Стоилов анализира зимната подготовка на тима и даде мнение за трансферите, за които той отговаря. Ръководителят обяви и, че срещу „червените“ се води атака, която според думите му е ясно откъде идва.

„Винаги има какво да се желае, аз съм максималист, но мисля, че трите ни нови попълнения са футболисти с много добри качества и идват от доста силни първенства – Аржентина, Бразилия и Южна Корея. Имахме и други цели, но знаете, че винаги на една позиция се следят доста играчи. Имахме желание и за други, но мисля, че това е максимумът, който можеше да извлечем от прозореца.

Не искам да се оправдавам, но срещнах доста трудности – неща, които за 15 години не бях виждал. Беше доста трудно да се привлекат футболисти тази зима, не знам защо беше така, но беше тежко. Обяснявам си го по някои други причини, но не искам да коментирам. Важното е, че се взеха качествени футболисти, особено Каранга и Меркадо. Надявам се, че ще разкрият потенциала си. Португалците имат добри качества и се адаптират в различно темпо. Всеки един има качества за ЦСКА, въпросът е да ги покажат. Който не оправдае доверието, се разделяме с него.

Знам, че отборът има голям потенциал, показа го и в подготовката. Лично за мен няма притеснения, ще изградим балансиран отбор, който догодина ще се цели в постижения, които отиват на ЦСКА. Сегашната ни цел е влизане в Европа. Не е нормално да говорим за титла, предвид разликата, с която води Лудогорец.

Спомените ми от годините в ЦСКА са, че когато дойдох, това беше истинският ЦСКА. Имаше военна дисциплина, която водеше до нещо в такъв клуб. Организацията беше на ниво. Още като юноша винаги съм се борил за победа, но играчите разбраха къде са и мисля, че ще им е по-лесно да покажат качествата си.

ЦСКА вълнува много хора в България, има най-много фенове и е съвсем нормално да се коментира навсякъде. Знае се откъде идват атаките и това си го обяснявам като усещане на страх, че ЦСКА се възражда и ще достигне до величието от миналото“, заяви Стоилов пред клубния канал на „червените“.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

100лв БЕЗ ДЕПОЗИТ с промокод PB-0039
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 1200 евро
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
ДЖАКПОТ ОТ 25000лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments