> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Стойчо Стоилов разкъса Петричев и изригна: Лудогорец играе с пари срещу нас! Цяла година ни ощетяват!


Стойчо Стоилов разкъса Петричев и изригна: Лудогорец играе с пари срещу нас! Цяла година ни ощетяват!

0
0
167

Публикувана на: април 1, 2017

Главният мениджър на ЦСКА Стойчо Стоилов изригна бурно след края на мача на тима му с Лудогорец. Според него, загубата на „червените“ се дължи изцяло и единствено само на съдийски грешки, като той смята, че те са били напълно умишлени.

„Стопроцентови засади, гледах повторения досега. Такива аванти в едно дерби… Лудогорец е абсолютно съдийски отбор и винаги се подкрепя от съдиите. Радвам се, че до последно не свалихме гарда и до последно преследвахме победата.“

„Но това, което се случва, прелива чашата. Ако от БФС не помислят, има недоволство от нашите феновете. Сама трябва да се сезира Съдийската комисия. Съдията вижда на линията, Мишев го вижда много добре, умишлено действие – нямам друго обяснение“, заяви Стоилов.

Той коментира и твърденията на изпълнителния директор на Лудогорец Ангел Петричев, според когото не е било феърплей от ЦСКА да обявят, че головете на разградчани са били „от категорични засади“.

„Тяхното феърплей ли е, където цяла година играят с пари срещу нас и винаги съдиите свирят в наш ущърб? Ние трябва да си мълчим, като винаги сме ощетения отбор? Те правят напрежение в държавата в момента!“

„Абсолютно преднамерени са тези решения. Трябва да си сляп да не го видиш. Господин Петричев какъв е, играл ли е футбол, събличал ли се е по къси гащи? Неговото мнение абсолютно не е меродавно, може да ми говори за журналистика“, заяви Стоилов и се оплака, че отборът му е бил ощетяван във всеки един мач от началото на сезона.

„Цяла година ЦСКА е ощетяваният отбор, ние мълчим, мълчим, но не може повече така. Ние нямаме нерви, осем месеца не може да продължава така. Да, и ние имаме вина за головете, но не може в такова дерби да има такива грешки“, заяви Стоилов и накрая говори за целите на отбора си до края на сезона.

„ЦСКА всеки мач играе за победа и ще гледаме да си вземем точките, пък накрая ще видим какво ще стане. Не мога да коментирам къде ще е търгът“, завърши директорът на „Армията“.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

100лв БЕЗ ДЕПОЗИТ с промокод PB-0039
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 1200 евро
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
ДЖАКПОТ ОТ 25000лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments