> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Стойчо Стоилов: Несериозно е БФС да извади три големи отбора от „А“ група


Стойчо Стоилов: Несериозно е БФС да извади три големи отбора от „А“ група

0
0
251

Дата: януари 9, 2016

Главният мениджър на Литекс Стойчо Стоилов заяви, че българският футбол ще загуби, ако „оранжевите“ бъдат извадени от „А“ група. Както е известно, четирикратните шампиони чакат решението на Изпълкома на Българския футболен съюз.

„Не е моя работа да коментирам какво ще реши Изпълкома на БФС, но ако ни извадят от „А“ група ще загуби българският футбол. Това е вече трети голям отбор, който се вади от елитната група и за мен е много несериозно. Хората, от които зависи развитието на българския футбол, трябва да вземат правилно решение“, каза Стоилов. Той допълни, че трансферите на Асприля и Страхил Попов са били планирани. „Литекс може без всеки един играч. Вярно е, че Асприля е много добър футболист, водещ за Литекс, но футболът е колективна игра и на това трябва да наблягаме. Литекс е интересен отбор в цяла Европа на трансферния пазар, но за момента няма конкретни оферти към други наши футболисти. Това е отборът, на който ще разчитаме през пролетта плюс още един играч от чужбина, който трябва да пристигне в понеделник“, каза още бившият национал.

Засега отборът ще бъде воден от Стамен Белчев, но повече яснота около треньорския пост ще има следващата седмица след окончателното решение на Изпълкома. Тогава ще стане ясна и програмата за зимната подготовка на отбора. Засега е сигурен само първият лагер от утре до 21 януари в гръцкия град Александруполис. Все още не е ясно дали ловчанлии ще вземат участие на турнира в Испания, който засега не е отказан от клуба. На първата тренировка не се яви защитникът Илия Миланов, който иска да разтрогне договора си с „оранжевите“. Стойчо Стоилов отказа да коментира казуса с бившия национал.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments