> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Стойчо Стоилов каза мнението си за ЦСКА, новият треньор и „скандалът“ с Асприля


Стойчо Стоилов каза мнението си за ЦСКА, новият треньор и „скандалът“ с Асприля

0
0
261

Публикувана на: декември 13, 2016

Кой ще е новият треньор на ЦСКА и дали Стамен Белчев ще получи шанс да води отбора за постоянно ще стане ясно след последния мач за календарната 2016 година в Първа лига между „армейците” и Дунав в Борисовата градина в четвъртък. Това обяви директорът на „червените” Стойчо Стоилов, който смята, че Стамен Белчев има шансове да остане начело на отбора за постоянно.

„На този етап ние си имаме старши треньор. Като свърши сезона в петък, тогава ще се събере УС, ще се направи отчет кой как се е представил и евентуално тогава ще се вземе решение кой да води отбора. В момента отборът си има треньор и всички сме твърдо зад Стамен Белчев. Защо да не остане?”, каза Стойчо Стоилов. Според него ЦСКА изпраща една не особено успешна година и се оплака от програмата за мачовете на ЦСКА.

„В петък очакваме да стане един празник като завършек на не особено успешния сезон, специално за мен, по ред причини. Почти всеки наш мач беше винаги късно. Надявам се да дойдат повече хора и да стане един празник за завършек на сезона”, сподели той пред „Дарик”.

Стоилов отрече информацията, че бившият ас на Литекс Данило Асприля още си чака 400 000 лева от трансфера си от Ловеч в Ал Аин (ОАЕ).

„Това е поредната лъжа срещу нашия клуб, тиражирана от един сайт, който явно върви с лъжи срещу един от най-големите отбори в България. Рова е абсолютна лъжа, аз гарантирам, че ние сме си изпълнили нашите задължения, както към Асприля, така и към мениджъра. Името на мениджъра е Муньос, питайте го. Имаме си документи, всичко е по банков път. Данило Асприля преди да си замине след злополучния мач с Левски за Колумбия, на него му беше дадена не малка сума – 50 000 долара, като благодарност от ръководството за силния сезон. Това е опит за манипулация на общественото мнение, много елементарна”.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

100лв БЕЗ ДЕПОЗИТ с промокод PB-0039
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 1200 евро
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
ДЖАКПОТ ОТ 25000лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments