> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Стойчо Младенов проговори за ЦСКА! Екзекутора на Ливърпул каза има ли оферта от Ганчев и защо не стъпва на „Армията“


Стойчо Младенов проговори за ЦСКА! Екзекутора на Ливърпул каза има ли оферта от Ганчев и защо не стъпва на „Армията“

0
0
163

Публикувана на: декември 5, 2016

Стойчо Младенов заяви, че няма предложение от Гриша Ганчев да се върне в ЦСКА, въпреки че името му беше спрягано през последните месеци. Той каза мнението си за положението в ЦСКА и коментира дали би се завърнал там.

„ЦСКА е друга мая. Там загубата не се приема от никой. Това е клуб, в който се търси победа на всяка цена. Познавам Гриша Ганчев – той е максималист. Треньор, който влезе там, трябва да знае къде отива. В ЦСКА освен победата нищо друго не се приема. Може да си най-големия треньор, но нямаш ли победи, няма кой да те чака“, категоричен е Стойчо Младенов.

„Трябва да се дава възможност, но в такъв клуб като ЦСКА нещата стоят по друг начин. Аз съм против честите смени. Ако се довериш на един треньор, трябва да му се довериш минимум две години. Тогава вече можеш да определиш и да разбереш на какво ниво е треньора“, добави Младенов.

Той не пожела да коментира дали изобщо Едуард Йорданеску е трябвало да бъде назначаван. „И ЦСКА, и „Левски“ са максималисти. Там трябва да има успехи. Докато на другите клубове трябва да се дава много по-голям картбланш и време. Разбира се, че целите, когато се определят, много добре трябва да се знае има ли здрава основа, на която да се стъпи или не“, добави Стойчо Младенов.

Треньорът на „Кайсар“ каза, че не е получавал покана от Гриша Ганчев за ЦСКА. „Почти не стъпвам на стадиона, за да няма интриги, спекулации, да не преча на треньор и отбор. Малко или много на един треньор като му се създаде напрежение, той се поддава. Аз не искам да преча на никого, най-малко пък на ЦСКА“, обясни още Младенов пред BiT.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

20лв безплатен залог с промокод 1008
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 1200лв + 120 FS
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв + 300 FS
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 500лв
Безплатно участие в игра за 50000лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments