> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Стойчо гарантира: Левски ще става все по-добър! Лудогорец ни би с две положения


Стойчо гарантира: Левски ще става все по-добър! Лудогорец ни би с две положения

0
0
1959

Публикувана на: февруари 21, 2016

Старши треньорът на Левски Стойчо Стоев обяви след загубата от Лудогорец, че „сините” ще стават още по-добри. Той добави, че „орлите” са вкарали двата си гола за крайното 1:2 с двете си положения, които са успели да създадат в двубоя.

„Беше напълно възможно да спечелим точка. Твърде ранен гол получихме. Това стъписа отбора. Това при нас, което беше очевадно, беше, че се наруши сигурността. Вторият гол беше късметлийски. Ние ще ставаме по-добри, това е гарантирано, в течение на времето ще сме отборът, който ни се иска. Малко повече качество, малко повече увереност. При 2:0 беше ясно, че трябва да се предприемат рискове с двама нападатели”, каза той.

„Трябва им време на новите футболисти. В България сме максималисти, трябва да им дадем време да се адаптират. Мисля, че са добри играчи”.

„Лудогорец се слави, че много владее топката, но така и не видях да има някакво ярко предимство в тяхна полза. Може и да излъжа, но от две ситуации, които създадоха, два гола ни вкараха”.

„Нормално е да стане по-трудно (битката за титлита). С тези точки, които ни се взеха… По-важно е за мене да направим отбор, който е изключително сериозен и европейските турнири да се представим на ниво, живот и здраве”, добави Стоев.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

20лв безплатен залог с промокод 1008
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 1200лв + 120 FS
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв + 300 FS
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 500лв
Безплатно участие в игра за 50000лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments