> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Стоичков се прибира и инспектира ЦСКА – собственикът се качва и на Панчарево


Стоичков се прибира и инспектира ЦСКА – собственикът се качва и на Панчарево

25 0

Публикувана на: юни 5, 2017

Христо Стоичков се прибира в България най-късно до седмица по повод благотворителния шоу мач на Димитър Бербатов на 14 юни (сряда). Камата ще вземе участие в този двубой и вероятно ще остане поне до уикенда у нас. Много е вероятно той да се срещне и с играчите на ЦСКА по време на престоя си. Ицо ще опита да вмести в програмата си посещение на една от тренировките на тима. Паралелно с идването му в България армейците ще са стартирали лятната си подготовка и Стоичков ще е чакан в Панчарево на някое от заниманията. По този начин той ще може да разгледа и сериозните ремонти и подобрения, извършени по базата край София. Именно там Камата усъвършенства качествата си, като историята за неколкочасовите допълнителни тренировки с Петър Жеков са били разказвани многократно.

Стоичков е третият по големина собственик на ЦСКА, като притежава около 20% от акциите. Той постоянно се информира за ситуацията в клуба, а през този сезон изгледа от ВИП ложата на „Армията“ двубоя с Нефтохимик (5:1).

„Тема спорт“

АКО ИСКАТЕ ДА СТЕ ВИНАГИ С ПУЛСА НА ЕКСКЛУЗИВНИТЕ НОВИНИ И КОМЕНТАРИ, ХАРЕСАЙТЕ СТРАНИЦАТА НИ ВЪВ ФЕЙСБУК agrupaХристо СтоичковЦСКА

Коментари във Facebook

Абонирайте се за бюлетин


Loading