> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Стоичков преговарял с милиардер в САЩ за ЦСКА! Отговорът на богаташа идва само за 24 часа


Стоичков преговарял с милиардер в САЩ за ЦСКА! Отговорът на богаташа идва само за 24 часа

0
0
285

Публикувана на: януари 5, 2017

Ръководството на ЦСКА е водило преговори с един от най-богатите българи Шефкет Чападжиев. Целта на разговорите е била милиардерът да закупи акции и да влезе в управата на „армейците”, пише столичен ежедневник.
В началото на миналия декември Христо Стоичков е отлетял от Маями до Чикаго, за да се види на четири очи с прочутия богаташ. Двамата се познават повече от добре още от световното първенство в Щатите през 1994 година. Тогава Чападжиев връчи по 1000 долара на всеки един от националите, спечелил бронзов медал на Мондиала. Шефкет даже беше обещал на отбора, че извади по 20 000 долара на калпак при титла и по 10 хилядарки в зелено при достигане до финала. Впоследствие Ицо и Чападжиев продължиха да поддържат връзка. Особено в залеза на футболната кариера на Камата, когато Христо Стоичков играеше за Чикаго Файър.

Въпросната среща се състояла в едно от именията на богаташа, намиращо се в един от най-тузарските квартали на Чикаго. Стоичков започнал да говори в прав текст – без да увърта и без каквито и да е било заобикаляния. Предложил на Чападжиев следното разпределение на акциите – по 30% за българския бизнесмен в Щатите, Гриша Ганчев и Юлиан Инджов. Останалите 10% били за Камата, твърди изданието.

Срещу въпросния дял Шефкет е трябвало да помогне финансово на ЦСКА. Ицо уточнил, че идеята е тимът да се превърне отново в хегемон в България. Били предвидени стабилен бюджет и много пари за селекция с цел да бъдат привлечени доказани футболисти. Всичко това обаче щяло да се случи само ако Чападжиев влезе в управата със солидна сума. Шефкет поискал един ден за размисъл, след което последвал отрицателен отговор. Той се аргументирал по следния начин: „Уважавам те много, ти си за мен не само най-големия български футболист, но и спортист. Не ми е изгодно да наливам пари в нещо, което не ми е на сърцето. И от което няма да печеля. Не се сърди, но футболът и специално ЦСКА са ми чужди. Нека не забравяме, че аз съм преди всичко бизнесмен“.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

100лв БЕЗ ДЕПОЗИТ с промокод PB-0039
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 1200 евро
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
ДЖАКПОТ ОТ 25000лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments