> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Стоичков прати на майната им Полковници, Перхидроли, Московци и Опосуми!


Стоичков прати на майната им Полковници, Перхидроли, Московци и Опосуми!

0
0
277

Два дни преди своя бенефис Христо Стоичков стана акционер в новия клуб ПФК ЦСКА ЕАД. Днес Стоичков пожела чрез вестник „Труд“ да напише своето отворено писмо до феновете на ЦСКА, с което прати на майната им разните Полковници, Перхидроли, Московци, Опосуми и прочие „моралисти“.

„Скъпи приятели с червени сърца, пиша тези редове до всички, които обичат ЦСКА и се вълнуват от съдбата на най-успешния отбор в историята на България. В последните дни настъпиха събития, които ще предопределят в каква посока ще поеме нашата любов. Наричам го така, защото ЦСКА не е просто един отбор. Това е религия!

Сега е моментът да определим накъде ще тръгне клубът, донесъл толкова много радост и гордост на България. Отборът, в който са израснали най-големите футболисти на родината ни.

Днес е изключително важно всички, които обичаме ЦСКА, да сме единни. Да направим така, че клубът ни да съществува. Отборът ни да побеждава. Да бъде великанът, който познаваме десетилетия наред. Ще си позволя да направя сравнение с един велик български филм „Време разделно“. Нашия обаче ще го кръстя „Време единно“. Така е, приятели с червени сърца, всички сме от едната страна на барикадата. Нека вървим заедно в една посока. Знам, че вие сте хората, които сте бранили винаги емблемата от трибуните. Вадили сте залъка от устата си, за да подкрепяте пламенно и вярно футболистите. Бил съм на терена, плакал съм от радост с хилядите „червени“ шалчета. Не намирам достатъчно подходящи думи, за да го опиша.

Дълги години ЦСКА беше използван от различни хора, които се интересуваха само от своите лични цели и облаги. Използваха най-голямата институция в българския спорт. Но хранилката свърши! Никой повече няма да живее на гърба на ЦСКА. Сега вече има чист ЦСКА. Клуб, който ще бъде достоен за вас. Не е проблем, че има такива, които протестират и сега не са съгласни с нашия път. Вярвам, че ще преосмислят позицията си и ще застанем рамо до рамо. Всички „червени“ сърца трябва да са под знамената. Само ще припомня, че ЦФКА „Средец“ продаде Христо Стоичков на Барселона. Но Христо Стоичков никога не е казвал ЦФКА „Средец“. Христо Стоичков е играл единствено и само за ЦСКА. В музея на „Армията“ има купи от ЦДНА, от ЦСКА „Септемврийско знаме“, от ЦФКА „Средец“. Всички те са наши.

Сега е исторически момент за нашия клуб. Нека загърбим всякакви лични интереси, пристрастия. Нека да направим така, че ЦСКА пак да е люлка на шампиони. Сигурен съм, че имаме сили заедно да преодолеем това препятствие. ЦСКА е нещо повече от АД-та, ЕАД-та, ООД-та. ЦСКА е институция, любов, вяра. ЦСКА е в нас. Когато стадионът пее в един глас, тази магия запалва сърцата ни от деца.

Искам да уверя всички, че ЦСКА няма да се крие. Не ние сме натрупали дълговете, но държавата ще получи това, което не е платено. И нека на всички да е ясно веднъж завинаги – ЦСКА е един-единствен. ЦСКА е в своя дом – стадион „Българска армия“. ЦСКА ще се бори за титлата. А заедно ще направим така, че скоро Европа отново да говори за убиеца на шампиони.

С уважение, ваш Христо Стоичков“

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments