> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Стиснаха Бойко за топките с менгемето „ЦСКА“! Батакът „Божков“ е…Батак за ЦСКА


Стиснаха Бойко за топките с менгемето „ЦСКА“! Батакът „Божков“ е…Батак за ЦСКА

0
0
376

Публикувана на: юни 26, 2016

Олигархията в България не иска ЦСКА в „А“ група! И не само не иска „червените“, но и работи на макс срещу влизането им в новата елитна Лига. В основата на заверата срещу „армейците“ са Делян Пеевски и новият #КОЙ Кирил Домусчиев. Зад кадър помага финансовият министър Владислав Горанов, близък до Пеевски и личен преброител на билетите на „Лудогорец Арена“, за какъвто го обяви разградският олигарх. Изпълнител на плана пък е Васил Божков. Маша в неговите ръце е Дора Милева. Кърджалийската синдичка наскоро е имала неблагоразумието да се изпусне по адрес на ЦСКА: Какъв Стоичков, какъв Ганчев, какъв Бойко Борисов, когато срещу тях са хора с 5 милиарда зад гърба си!?

Напазаруван е и Борислав Михайлов. Същото важи за изпадналият във финансова несъстоятелност и обявил личен фалит Емил Костадинов. Неговата конфискувана от кредитори къща все още стои непродадена в „Бояна“. Не е ясно дали и Сашо Станков успя да си получи парите, които Коща открадна от жена му.

Боби пък толкова бил уплашен, че Делян Пеевски може да го вкара в затвора с компромати, че тези на Христо Стоичков, дето са в състояние да разбият личния му живот, въобще не ги мислел. А и това, че е взимал пари на ръка по първия договор за тв-правата го няма никъде черно на бяло. За втория – също. За следващия – отново. Парите от мача с Естония в Турция обаче май са осчетоводени, а #КОЙ е докопал документите не е трудно да се разбере.

Г-н Васил Крумов Божков, ще си пикаете ли на думата!?

Лично пък солтестисът на Пеевски – Камен Ко, гарантирал на авера си Боби, че слуша ли Корпулентния, затвора ще е все така далеч. Още повече, че Михайлов знае силата му. Все пак, когато преди време арестуваха Коце Маца в колата на границата бяха трима души, но излезе само името на Перуката.

Самият Михайлов обаче го е страх лично да обяви недопускането на ЦСКА в новата Лига. Той е бил посъветван от ДПС-лобито, което му държи синджира, да отлага. Има и мотив – да изчака становището на съда по оздравяването на мъртвия ЦСКА.

План за него утре ще внесе и Васил Божков, нищо че обеща да не го прави, ако Гриша Ганчев вече го е сторил. Проверка на 7DniFutbol.bg показа, че планът на хазартния олигарх е скандален. Няма нормален съд, който да го приеме. Синдик Милева обаче разчита да го даде на…ненормален съд. Така са и обещали. И батакът с двама оздравители ще се превърне в истински…Батак за ЦСКА. Нещо, за което лобито на ДПС мечтае.

Организаторите на пуча срещу ЦСКА обаче са Нагли! Те смятат, че щом имат такива пари зад гърба си, могат да направят на маймуна дори Бойко Борисов. Както е известно премиерът лично разпореди ЦСКА да бъде върнат в новата Лига. За това му гарантира на нарочна среща в Спортното министерство и Борислав Михайлов. Оказа се, че Генерала е бил използван за генерална заблуда. Целта е била думите му и ангажимента на Боби да пасивират Христо Стоичков и Гриша Ганчев.

И така до онзи ден, когато преди контролата в Тетевен картите са паднали. Човек в БФС алармира Христо Стоичков, че „Делян и Боби май ви изработиха, Бойко го направиха на глупак“. Ицо звъни на пожар на Емил Димитров в Етрополе, той пък алармира Гриша Ганчев. Неслучайно на срещата с феновете на ЦСКА в Тетевен след двубоя със Спартак Плевен меценатът е повече от ядосан. След срещата пък привържениците са бесни.

Май обаче е късно за реакция. Синдичката е на Васил Божков. БФС е на Делян Пеевски и Киил Домусчиев. Медиите пак на Пеевски и спонсорирани от Кирил Домусчиев. На правителствено ниво думата за ЦСКА сякаш е на Горанов, а не на Борисов. А това е фатално, защото Горанов е лично назначение на Пеевски. С което пък Корпулентния държи Васил Божков и хазартните му интереси, както писаха наскоро. Мачът изглежда свирен. В полза на ДПС и бизнесмените му.

Всъщност последният шанс на ЦСКА е наистина Бойко. Стига да реши да вземе отново думата и да удари по масата. Даже трябва да го направи. В противен случай остава неприятното усещане, че е станал момче за всичко на модела #КОЙ. И е изпуснал в лицето на ЦСКА последния шанс да се еманципира от Делян Пеевски СЛЕД КОЕТО НА ХОД ЩЕ БЪДАТ ФЕНОВЕТЕ НА ЦСКА!

А те са много повече от „еколозите“, дето като седнат три пъти на „Орлов мост“, карат Борисов да прави по три кълбета в кабинета.

ПП: Знае ли премиерът, че Баба Дора, която си прави майтап с него, е част от кръга Тома Белев, дето все му иска оставката? И не е лошо да види какво е общото между Дора Милева и един Милев от Кърджали, дето с Радан Кънев говорят такива неща за Борисов, че цял Фейсбук се радва и чака преврат.
Жалко г-н Борисов, ако и такава баба, пък била тя и чужда маша, може да ви води за носа. Всъщност жалкото е, че премиерът не разбра как ня#Кой го стисна за топките с менгемето „ЦСКА“. И е въпрос на време да му ги откъсне.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments