> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Стевица Кузмановски скочи на съдията след загубата на Монтана


Стевица Кузмановски скочи на съдията след загубата на Монтана

0
0
194

Публикувана на: септември 23, 2016

Наставникът на Монтана Стевица Кузмановски заяви, че не е напълно наясно какво е довело до изгонването на футболиста от неговия състав Антон Полюткин в мача срещу Пирин. Тимът от едноименния град загуби с 0:1 гостуването си на „орлетата“.

„Бяхме разузнали Пирин. Силата на Пирин е в тези статични положения. Знаехме, че ще бъде твърд мач. Бяхме равностоен съперник до червения картон. Само не ми е ясно точно какво доведе до тези два жълти картона на централния защитник. Нямам коментар за това съдийство. Особено главният арбитър. През първото полувреме не можахме да се възползваме от ситуациите си. Такъв бе мачът – който вкараше първи гол, той щеше да победи“, започна Кузмановски.

„След инкасираното попадение не можахме да изравним. Оголихме се с оглед на това, че бяхме с човек по-малко, направихме смени. Опитахме се да сме равностойни. Маркиньос може да играе на всички постове. Той е поливалентен. Той е опитен и качествен играч, и мога да го използвам на повече постове“, добави Кузмановски.

„Има още много време. Момчетата видяха, че могат да побеждават. Искахме така да стане и днес, но не се получи. Стараем се да привлечем още някого, на позициите, на които имаме проблеми. Такава невралгична зона е центърът на защитата. Ако успеем да се стабилизираме, нещата ще са по-спокойни за Монтана“, каза специалистът.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments