> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Старозагорската полиция изтръпнала заради ЦСКА


Старозагорската полиция изтръпнала заради ЦСКА

0
0
43

Публикувана на: март 31, 2016

Изпълнителният директор на ПФК ЦСКА Александър Тодоров заяви, че МВР Стара Загора е имало известни притеснения относно опазването на реда преди, след и по време на полуфинала с Берое. Затова двете страни са провели среща във вторник, на която са уточнили как феновете на армейците ще бъдат вкарани на стадион „Берое“. Очаква се червените да имат сериозна подкрепа от трибуните на 6 април.

„На срещата с МВР коментирахме чисто организационни въпроси около провеждането на двубоя в Стара Загора. Полицията има известни притеснения за опазването на реда, тъй като се очаква в града в деня на мача да пристигнат доста наши фенове. Затова от тяхна страна бе подета инициатива за подобряване на организацията и намаляване на възможността за някакви проблеми.

Разбрахме се по всички точки с полицията. Не мога да кажа обаче дали ще има проблеми, или не, винаги може да стане нещо. На срещата обаче присъстваха и фенове. Общо взето, говорихме откъде ще бъдат ескортирани привържениците, къде ще паркират колите и така нататък“, обясни Тодоров пред „Тема Спорт“.

Той си пожела армейците да спечелят първия полуфинал с Берое под Аязмото. „Дано ЦСКА бие в Стара Загора“.

Споделете
0
0

Comments