> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Станимир Стоилов с унищожителен ход срещу … Левски! Изхвърлят „сините“ от Първа лига?!


Станимир Стоилов с унищожителен ход срещу … Левски! Изхвърлят „сините“ от Първа лига?!

32 0

Публикувана на: март 24, 2017

Бившият наставник на Левски Станимир Стоилов подаде официална жалба до Лицензионната комисия към Българския футболен съюз, в която апелира да не бъде издаден лиценз на ПФК Левски АД за сезон 2017/18. Специалистът, който преди време обяви, че все още не получил изплащане на трудовите си възнаграждения от „синия клуб“, след прекратяване на трудовото му правоотношение на 15.05.2008 година, изпълни заканата си да се обърне към компетентните органи, пише Дарик.

Стоилов настоява, Левски да не получи право да се състезава в новата кампания, ако не погаси задълженията си към него в размер на 70 хиляди лева. Той се обосновава, че тимът от Герена нарушава член 50 от Наредбата за Национално клубно лицензиране на Българския футболен съюз. Той твърди, че ако Левски не плати, издаването на лиценз би било в разрез с установените правила.

Същевременно, треньорът, който сега води казахстанския Астана, прилага към жалбата си, споразумението, което е подписал с ПФК Левски АД на 26.05.2016 за разсрочване на плащанията.

Коментари във Facebook

Абонирайте се за бюлетин


Loading